Felvételt hirdetünk Marosvásárhelyre!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kereseink_20190405_163610.jpgA tizenkettedik osztályt sikeresen elvégző fiatalok számára, a marosvásárhelyi kollégiumunkba felvételt hirdetünk!

Olyan fiatalokat várunk, akik betöltötték 18. életévüket és Marosvásárhelyen szeretnének tovább tanulni (vagy dolgozni). A ,,Szent Cecília’’otthon kb. 20 perc gyaloglásra van mindhárom egyetemtől, ahol magyar nyelvű oktatás van. Biztosítunk szállást és ellátást.
Előnyben részesülnek a Szent Ferenc Alapítványnál felnőtt fiatalok.
Érdeklődni, jelentkezni lehet: Orosz Tündénél
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel: 0744 52 97 43
A helybéli egyetemek számos keresett szakon biztosítanak magyar nyelvű felsőfokú képzést.
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Műszaki és Humántudományok ahol az alapképzések: Automatika és alkalmazott informatika, Informatika, Fordító és tolmács, Kommunikáció és közkapcsolatok, Közegészségügyi szolgáltatások és politikák, Kertészmérnöki, Mechatronika, Számítástechnika, Gépészmérnöki, Tájépítészet, Infokommunikációs hálózatok és rendszerek (Távközlés), Agrármérnöki szakokon vannak.
A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen az Orvosi, Fogorvosi valamint Gyógyszerészeti szakokra lehet jelentkezni.
A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Magyar Karán a következő szakokon várják a jelentkezőket: Színművészet szak, Koreográfia, Audiovizuális kommunikáció: forgatókönyv- és reklámírás, Média szak, Teatrológia és Zene szak.

 

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube

Please publish modules in offcanvas position.