Imádkozzunk a repülőgép szerencsétlenség áldozataiért!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_044a7af5-3183-5daa-81f3-921a36984356-3714866.jpgAfrikából haza jövetelünk napján zuhant le a Nairobiba induló Etióp gép a fedélzetén 149 utassal!! Igazából mi is az Etióp légi társaság gépével akartunk hazajönni Nairobiból, mert Afrikában annak a társaságnak van a legjobb híre, de végül is a Kenyai légitársaság gépére szálltunk fel.... Imádkozzunk a repülőgép szerencsétlenség áldozataiért!!

Isten kezében vagyunk, 

Csaba t. 
A görög, aki két perccel késte le a vasárnap lezuhant etióp repülőt
Egy görög férfi azt írta a Facebookon vasárnap, hogy ő lett volna a 150. utas azon az etióp járaton, ami szerencsétlenséget szenvedett.
A férfi két perccel késte le a Boeinget. Mérges voltam, mert senki nem segített a beszálláshoz a kapuhoz érnem – emlékezett vissza egy Facebook posztban Antonisz Mavropoulosz, amit „szerencsés napom” címmel tett közzé.
Mavropouloszt azért nem engedték felszállni a gépre, mert nála volt a csomagja. A férfi egy, a szemétkezeléssel foglakozó nemzetközi civil szervezet elnöke, és az ENSZ éves környezetvédelmi programjának gyűlésére igyekezett. A szerencsétlenségben 19 ENSZ alkalmazott vesztette életét, akik szintén erre a rendezvényre mentek volna.
A görög férfinak nemcsak az életét mentette meg a feleslegesen nála lévő csomag, hanem tisztázta is. A hatóságoknak ki kellett vizsgálnia az esetet, mivel ő volt az egyetlen utas, aki nem volt a gépen. "Nem volt logikus kapcsolat köztem és a szerencsétlenség között, mert nálam volt a poggyászom" - ezért nem is vallatták tovább.
Az Ethiopian Airlines gépe 157 emberrel a fedélzetén Addisz-Abeba közelében zuhant le vasárnap reggel. A gép Kenya fővárosába, Nairobiba indult Addisz-Abebából, de hat perccel a felszállás után földbe csapódott.
A katasztrófának nincs túlélője, 35 ország gyászolja állampolgárát.
A baleset oka egyelőre nem ismert.
www.hu.euronews.com

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiszem, hogy az emberekben több érték van, mint amennyi a felszínre jön. A sima tó felszíne alatt értékes, finom halak úszkálnak, még ha nem is látjuk őket. Merjük-e a magunk kis horgát belelógatni a tükörsima tó vizébe?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus is megírhatta volna

Jézus is megírhatta volna a szeretet himnuszát, de milyen szép, hogy ennek a dicsőségét, örömét átengedi Szent Pálnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube