Ajándék

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_pirosdoboz.jpgMint ahogy ígértem szeretnék beszámolni a Budapesti cipős-doboz akcióról az ottan átélt élményeinkről. Nagyon meglepet ezzel a gyönyörű ajándékkal  és meg is hatódtam ,hiszen az élet nem kínált oly gyakran és nem is kényeztetett ehhez fogható hasonló ajándékkal.

De el kell mondanom mert kétszeres öröm ért, a másik a repülővel való  utazás lenne ,mivel már gyermekkori álmom volt a magasban hintázni repülni ISTEN közelében lenni. Számomra és a gyerekek számára is felejthetetlen élmény marad. Igaz nagyon szép ajándékot kaptunk amit hálásan köszönünk.
Nem tagadom elégé izgalmas utunk volt  oda menet ,jó magam is izgultam nem tudtam, hogyan fognak reagálni a gyerekek .    Így magamat bátorítottam  erősnek kell lennem. .Ambrus Gyöngyike  meg kérdezte tőlem mikkor már a levegőben voltunk ,,  Nevelőnéni ugye még a földön vagyunk?.......De a gondviselés nem tétlenkedik és a segítségemre jött, éppen érkezett felénk a légiutas-kísérő mosolyogva cirógatva a gyerekeket és szobaelegyetűnk.,megkérdezte milyen céllal megyünk Budapestre, a gyerekek szépen válaszoltak.
Mikor meg érkeztünk már vártak minket és elvittek egy gyönyörű szállodába , megjegyezték a gyerekek hogy itt mindenki milyen kedves figyelmes főleg a pincérekre voltak figyelmesek  megemlítették a tapintat, a rá figyelés , illem, menyire fontos,  tetszett nekem mikor egymást figyelmeztették a jó modorra.
Na de másnap jött a hadelhad mert az volt a terv, hogy elmegyünk egy repülő szimulátorba és meg próbáljuk vezetni ,nagy sikere volt megtudtunk egy csomódolgot amit eddig  nem tudtunk. Aztán meglátogattuk a repúlőtér zárt területeit is a kifutópályát és a tűzólttóságot ,délután pedig a cirkusz követte éppen a kínaiak léptek fel ami szintén csodálatos volt, az utolsó nap szépen megvolt szervezve a csomagok átadása és felkértek a kíss műsorunkat mutassuk be . A gyerekekkel megbeszéltük ,hogy kinek mi maradt meg , jó volt hallani a saját szavaikkal élve minket itt mindenki szeretett, hazafele az a megtiszteltetés jutott ,hogy a pilóta behivatott egyenként a pilóta fülkébe, ez egyedi emlék marad ez biztos. Nincsenek szavak amivel kitudnám fejezni a lelkem mélyéről jövő hálámat ,ennél szebb tisztább nemesi érzés nincsen mind a másikat, testvéremet megajándékozni  vagy ajándéká  válni. Köszönjük szépen .
Mivel nemsokára karácsony kívánom.,hogy a kicsi JÉZUS a lelkén melegedjen karácsony éjszakáján hiszen az a szív mely kőnyezik és kenyeret osztogat az ISTEN EMBERE , kegyelmekben gazdag örömteli karácsonyt kivánok-kivánunk:
-Ambrus Gyöngyike
-Ambrus Csilla
-Jeremiás Enikő
-Orbán Timea és jó magam                                                                                                                   
Szeretettel Ildikó Szovátáról