Mária Evangéliuma Déván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20190610K.jpgTolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi 1991-es rockoperája sajátos formában dolgozza fel Jézus szenvedéstörténetét. A végsőkig kitartó, a kereszt alatt is ott álló apostol, János szavain keresztül ismerhetjük meg Isten első földi eljövetelének Mária lelkében játszódó epizódjait. A bibliai történet középpontjába így az anyai lélek kerül. 

Az erdélyi koncertsorozat lezárásaként pünkösdhétfő estéjén Déván lehettünk részesei az előadásnak, melyet Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere személyesen is megtisztelt jelenlétével. 
Szeretnénk megköszönni azoknak, akik bármilyen módon munkájukkal és áldozatukkal támogatták a Mária Evangéliuma előadás-zarándoklat  létrejöttét! Külön szeretnénk köszönteni Dr. Herczegh Anita asszonyt, aki vállalta a koncertsorozat fővédnökségét, Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterét, Petneházy Attila magyar-magyar kulturális kapcsolatokért felelős miniszteri biztost, a mű szerzőit, Tolcsvay László Erkel Ferenc-díjas zeneszerzőt és énekest, Sáfár Mónika és Sasvári Sándor Jászai-Mari díjas színművészeket, Homonnay Zsolt színművészt, a Pannonia Sacra Vegyeskar tagjait, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségét és a Nivot Produkció munkatársait.
Köszönjük a szatmárnémeti Református Láncos Templomnak, a nagyváradi Barátok Templomnak és  a temesvári Milleniumi Templomnak , hogy az általuk gyűjtött adományokat a dévai Szent Ferenc Alapítvány javára ajánlották fel.
PR munkatárs
Sáhó Eszter

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az lenne jó, ha az idős korral és annak megannyi nyavalyájával való találkozás nem egy béka lenne, melyet erőszakkal kell lenyelni, hanem a mennyei Orvosunk bölcs gyógyszerének tekintenénk, amit ha elfogadunk, életet ad nekünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 25. kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az utazás a semmiből a végtelen felé

Az utazás a semmiből a végtelen felé nemcsak az emberiség, hanem az Egyház útja is.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube