Beszámoló Gyimesbükkről

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyimesbukki-hazszenteles/viewsize/img_8011.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyimesbukki-hazszenteles/viewsize/img_8011.jpg

ImageValóban egy szép évet zártatok. Sok új feladat volt, de sikerült mindeniket megoldanotok.

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus

A 2oo8-2OO9-es év számomra a kezdetek éve volt, ugyanis ebben az évben nősültem meg, ebben az évben tetszett kinevezni házvezetőnek és ebben az évben született meg első gyerekünk Eszterke. Azt hiszem rengeteget alakultam, tanultam és hálásan nézek vissza az elmúlt évre. Azt hiszem,hogy mint kezdő férj, házvezető, apa csak a Jó Isten segítségével sikerült ilyen szép évet zárni. A tanévet 21 bentlakó gyerekkel és a hidegségi napközink 24 gyerekével zártuk. Hála Istennek van egy szép játszóterünk Tófalviék jóvoltából. Alakul a halastavunk Fölfödi Tamás jóvoltából és a fásszínünk is megvan csak a tető hiányzik róla. Ezt az Íreknek köszönhetjük. Van két 7-ik osztályos fiunk akik matematikából és románból pótvizsgáznak. Ők Karácsonykor illetve februárban kerültek hozzánk 7 magaviselettel és első félévben 7 tantárgyból buktak meg. Nagyon ügyes fiuk lettek, egyébként ők a nyúl felelősök. Úgy érzem, hogy nagyon jó csapat alakult ki itt Gyimesben. A két nevelő szó nélkül főzött, veteményezett és végezte a munkáját. Van egy szép veteményesünk: hagyma, retek, faszujka, murok.
Mindkét nevelő marad jövőre is, még szabadságra sem akarnak menni.
Jövőre szeretnénk még 1 családot és egy napközit indítani.Vannak szép ígéretek, hogy szeptemberben a kedves Ír polgármester és egy barátja eljönnek és megcsinálják a kő kerítést (pihenőt), én nem szeretném őket megbántani, hogy kiveszem a munkát a kezükből. Ugyancsak szeptemberben jönnek az észak Írek.
Úgy érzem,hogy ez az év a Gyimes-i háznak eredményes volt!

Gyuri

Kedves Gyuri!

Valóban egy szép évet zártatok. Sok új feladat volt, de sikerült mindeniket megoldanotok.

Isten áldása legyen munkátokon és a három szép nyolcadikot végzett lányotokon, kik ősztől már be is iratkoztak a Csíksomlyói házunkba.

Tudom, hogy mindhárman Bákó megyéből örömmel jönnek Székelyfőldre.

Kívánok egy pihentető, csendes vakációt, és erőt, hogy a 2oo9-1o-es tanévre kitűzött céljainkat valóra is tudjuk váltani.

Szeretettel, és nagyapai büszkeséggel,
Csaba t.