A munkatársakon múlik minden

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_20181219_082716.jpgBöjte Csaba testvér, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója ma az erdélyi start up vállalkozókat segítő Harghita Business Center vállalkozói inkubátor ház vendége volt Székelyudvarhelyen. A szervezők rendszeresen meghirdetik a Bizniszvitamin elnevezésű szerdai reggelit, melynek keretében meghívott előadók társaságában folytatnak eszmecserét a közös fejlődés érdekében.

Csaba testvér alapítványában háromszáz munkatárssal dolgozik együtt, akiknek nem kisebb a feladatuk, mint hogy család helyett családot biztosítsanak a gyermekeknek. Csaba testvér azt vallja: ha valaki elveszít valamit, pótolni is ugyanazt akarja. Így ha valaki nem tud a saját családjában nevelkedni, az alapítvány ezt a környezetet igyekszik biztosítani: a gyermekek testvérekként költöznek össze nevelőjükkel.
Csaba testvér 2019-re meghirdette gyermekei között a Mennyei Atya Évét: mutassuk meg, legyünk élen járók a mi jóságos mennyei atyánk szeretetében! Legyen Ő az első az életünkben, és hagyjuk, hogy elárasszon bennünket kegyelmeivel!
A rendezvény végén minden résztvevő vállalkozónak olyan munkatársakat kívánt karácsonyra, akikkel öröm együtt dolgozni!
Írta: Sáhó Eszter
Fénykép: Lambert Iván
Gyermek Jézus Stúdió, Déva
2018.12.19.