Minden egyes rózsafüzér elimádkozása egy szál virág elhelyezése a Szűzanya kertjében...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_rozsafuzerkeszites.jpgMedjugorjében legalábbis így tartják! Unger Viktória évek óta tanítja a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeit a rózsafüzér készítésére. Nemcsak hozzánk jön, hanem plébániákra, iskolákba, szegény családokhoz is eljut. Viki ezt a különleges küldetését a Szűzanyától kapta, akihez mindig visszajár. Medjugorjében szerzi be ugyanis a rózsafüzérhez szükséges alapanyagokat, saját forrásból, illetve adományokból. Mostani körútja során Déván, Petrozsényben, Medgyesen, Kászonaltízben, Gyergyószárhegyen és Farkaslakán járt. Köszönjük neki a felajánlást, a hitét, a gyermekeinkkel imádságban töltött időt! 
dr. Sáhó Eszter
PR munkatárs

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A házasság nyilvános szerelmi vallomás. Amit a fiatalok itt-ott, a kertek alatt egymás fülébe sugdostak, most Isten és ország-világ előtt kimondják: »Jelenlevő XY-t szeretem, szeretetből megyek hozzá/veszem el feleségül.« Megvallják, hogy egymást el nem hagyják, míg a halál el nem választja őket. A házasság szerelem, szövetség és hűség az utolsó leheletig.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. április 22. hétfő, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Egy nagyobb cél érdekében az ember tud áldozatot hozni

Nemrégen hallottam, hogy egy apa a gyermekének adta az egyik veséjét, vállalta a műtétet, a fájdalmat, az esetleges halált is, hogy a gyermeke életben maradjon.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube