Zarándoklat a Bóli Barlangba 2019

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_56899541_2212406755501597_1442691652303978496_n.jpgSok Szeretettel hívunk minden munkatársat, - kicsit és nagyot-, minden kedves támogatót,tanárt, tanítót és természetesen házaink gyermekeit is április 17-én 11 órától tartandó keresztúti ájtatosságra és az azt követő szentmisére, a Boli barlangba. Gyertek, nagyszerdán, mint egy nagy család emlékezzünk meg  közösen Jézus szenvedéseiről és kereszthaláláról! Csaba testvér soraival hívlak a magam és a Petrozsényi gyerekek nevében!
Szeretettel várunk, 
Lönhárd Andrea, a Jézus Szívéről elnevezett otthon vezetője
Petrozsény határában egy kispatak bátran neki szalad a nagy hegynek,  kitart és neki lesz igaza! Lehet, hogy évmilliók munkája, de a gyenge víz nem adta fel, céltudatosan dolgozott és átvágta magát a kemény, hatalmas sziklán. Most a Bóli Barlang mint egy csodálatos diadalív bórul rá a céltudatos kis cseppekből álló vízre, a csobogó patakocskára!!
Kedves húgocskánk, kis szelíden csobogó víz, taníts meg kitartó, szorgos munkával, elérni a céljainkat. Te vágyva vágytál, a hatalmas tengerbe otthonra lelni. Segíts, hogy  sohase adjuk fel az álmainkat, a mindennapi akadályoktól, a haladásunkat lefogó nehézségektől meg ne féljünk, mert azokból emelkedik egyszer  magasba a mi diadal ívünk is.
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A házasság nyilvános szerelmi vallomás. Amit a fiatalok itt-ott, a kertek alatt egymás fülébe sugdostak, most Isten és ország-világ előtt kimondják: »Jelenlevő XY-t szeretem, szeretetből megyek hozzá/veszem el feleségül.« Megvallják, hogy egymást el nem hagyják, míg a halál el nem választja őket. A házasság szerelem, szövetség és hűség az utolsó leheletig.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. április 22. hétfő, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Egy nagyobb cél érdekében az ember tud áldozatot hozni

Nemrégen hallottam, hogy egy apa a gyermekének adta az egyik veséjét, vállalta a műtétet, a fájdalmat, az esetleges halált is, hogy a gyermeke életben maradjon.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube