Zarándoklat a Bóli Barlangba 2019

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_56899541_2212406755501597_1442691652303978496_n.jpgSok Szeretettel hívunk minden munkatársat, - kicsit és nagyot-, minden kedves támogatót,tanárt, tanítót és természetesen házaink gyermekeit is április 17-én 11 órától tartandó keresztúti ájtatosságra és az azt követő szentmisére, a Boli barlangba. Gyertek, nagyszerdán, mint egy nagy család emlékezzünk meg  közösen Jézus szenvedéseiről és kereszthaláláról! Csaba testvér soraival hívlak a magam és a Petrozsényi gyerekek nevében!
Szeretettel várunk, 
Lönhárd Andrea, a Jézus Szívéről elnevezett otthon vezetője
Petrozsény határában egy kispatak bátran neki szalad a nagy hegynek,  kitart és neki lesz igaza! Lehet, hogy évmilliók munkája, de a gyenge víz nem adta fel, céltudatosan dolgozott és átvágta magát a kemény, hatalmas sziklán. Most a Bóli Barlang mint egy csodálatos diadalív bórul rá a céltudatos kis cseppekből álló vízre, a csobogó patakocskára!!
Kedves húgocskánk, kis szelíden csobogó víz, taníts meg kitartó, szorgos munkával, elérni a céljainkat. Te vágyva vágytál, a hatalmas tengerbe otthonra lelni. Segíts, hogy  sohase adjuk fel az álmainkat, a mindennapi akadályoktól, a haladásunkat lefogó nehézségektől meg ne féljünk, mert azokból emelkedik egyszer  magasba a mi diadal ívünk is.
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Csodálom a régi öregeket, akik mikor gyermekeik kelengyéjét megvarrták, saját halotti ruhájukat kezdték elkészíteni. Mikor meglettek vele, gondosan kivasalva, kikeményítve őrizték. Miközben varrogatták, már biztosan készültek az elmúlásra. Ezt nem könnyek közt, fájdalmas arccal tették, ez az élet része volt mindenki számára.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 20. csütörtök, Rafael napja van. Holnap Alajos és Leila napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Minden babonás dolog veszélyes

Sokszor csodálkozom, hogy nagyon sokan a hit alapelemeit megkérdőjelezik, de mindenféle buta babonát elfogadnak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube