Drága ajándékok…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_60352587_2258486197560319_8523628813869907968_n.jpgNincs a földön két egyforma ember, gyermekeink Isten egyedi, megismerhetetlen drága csodái! Ők hordozzák a kérdéseinkre, gondjainkra a válaszokat, ők a holnapba vetett reményünk földből kibúvó csemetéi! Egyikünk sem tudja, hogy mennyei Atyánk mit rejtett ajándékként a tarisznyájukba! Míg van gyermek addig van remény! Bizalommal, kíváncsi szívvel álljunk mellettük és segítsük bontogatni azt az általuk hozott ajándékot, de Teremtőnk által mindannyiunknak szánt ajándékot !
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Megrendítő élmény volt számomra, mikor először megértettem, hogy hivatásom nem egyéni, egyszemélyes vállalkozás, Isten nem zsebre tett kézzel nézi egy felhőről a küzdelmemet, hanem a vállát a vállam mellé téve dolgozik velem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 21. kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Aki lazán éli az életét, nagyon pórul jár

Nikodémusnak, a zsidó tanácsosnak, aki éjnek idején fölkereste Jézust, ezt mondta: „Bizony, bizony, mondom neked: aki nem születik újjá, az nem láthatja meg az Isten országát.”
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube