Szeretettel köszöntlek Ludasról!

Nyomtatás

Itt Vajdaságban is van egy ilyen nevű helység, Nosza nevű falú mellett, hol egy nagyon szép új templom épült Szent Ágoston tiszteletére az elmúlt években. Majd küldök róla képeket is. 


Itt egy kedves családnál gép közelébe kerültem, és így kihasználva a lehetőséget szeretettel köszöntlek. Nekem nagyon jó itt a csendes lelki gyakorlatos házban, a Domus Paciban, melyet harmat Károly atya alapított, itt Vajdaságban, Horgos község szomszédságában, a pusztán. Csendben, szépen megtartom az elmélkedéseimet, és csodálom, hogy milyen szép tud lenni az alföld is, a naplemente a napraforgók felett, meg az aranyos barna dohány levelek hogy tudnak ragyogni a reggeli verőfényben.
Szép volt a találkozás a Lurkó házi gyerekekkel, munkatársakkal. A két házból közel ötven gyermek gyűlt össze. Jó volt látni, hogy itt is ugyanabból az anyagból teremtette az Isten a gyermekeket, mint az Erdélyieket. Ők is örvendenek a nyárnak, a kirándulásnak, a törődésnek. Nemsokára remélem sikerül egy bővebb képekkel illusztrált beszámolót is küldenem, róluk.
Ha Isten is velem lesz vasárnap megyek haza Dévára, délelőtt Szabadkán Porcinkula búcsút tartok. Hétfőn Dévai napot tartok, kedden Szovátán szeretnék lenni, pénteken Székelyudvarhelyen vállaltam munkát, és vasárnap a Gyergyószentmiklósi EMI táborban vállaltam elmélkedést...
Szeretettel remélem, hogy mindannyian jól vagytok. Isten áldását kérem a munkátokra, vagy a megérdemelt nyári pihenésetekre. Szeretettel ölelem a gyermekeket is. Rengeteg képet készítettem, majd remélem Tamás felteszi a honlapra. 
szeretettel, képeslap helyett, csaba t.