2016. november 28. – Hétfő

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7407_2.jpg„Tedd ezt!” – és megteszi.” Ilyen egyszerű!! 
Szeretnék Uram a te figyelmes gyermeked lenni, engedelmes, gyors, pontos, eredményes, megtenni mindazt mit szent Fölséged kér, elvár tőlem!! Azt szeretném, hogy az én mindennapi eledelem a Te szent akaratod legyen!!
Szeretettel,
Csaba t.
Abban az  időben, amikor  Jézus bement  Kafarnaumba, egy  pogány  százados járult eléje,  és  így szólt:  „Uram,  szolgám bénán  fekszik  otthon,  és szörnyen kínlódik.” Jézus így felelt: „Megyek és meggyógyítom.” A százados ezt válaszolta: „Uram, nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj, hanem  csak egy szóval mondd,  és meggyógyul  az én szolgám.  Jómagam, bár  alárendelt ember vagyok, katonáknak parancsolok. Ha azt mondom az egyiknek: „Menj!” – elmegy; a másiknak: „Jöjj ide!” –  akkor hozzám jön; és szolgámnak:  „Tedd ezt!” – és megteszi.”
Amikor Jézus  ezt  hallotta,  elcsodálkozott,  és  így  szólt  kísérőihez: „Bizony mondom nektek, ekkora hitet senkinél sem találtam Izraelben. Ezért azt mondom  nektek:  Sokan jönnek  majd  napkeletről és  napnyugatról,  és asztalhoz telepednek Ábrahám, Izsák és Jákob mellé a mennyek országában.”
Mt 8,5-11