Adj türelmet és erőt...

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_79410460_10156652024270736_490238429137731584_n.jpgElérkezett az Advent, amely nagyszerű alkalom mindannyiunk számára, hogy felkészüljünk és lélekben is ráhangolódjunk Krisztus Urunk születésének ünnepére. Szívből kívánom, hogy ez az időszak gazdagítsa Önt és szeretteit is lelkiekben; hogy szívünket is díszbe öltöztethessük Jézus Krisztus születésének napjára!

Ferences szerzetestársam, Böjte Csaba testvér szavaival élve:
„Mennyi szépség, csodás ízek, tündöklő színek, kecses formák, dallamok: mind-mind Isten irántunk való szeretetéről beszél. Az embertársad, ki melletted van a bajban, a kedves, ki megfogja kezed, s magához ölel, mindmind ajándék, áldás, kegyelem.”
Mai világunkban a várakozás élményét sokszor háttérbe szorítja az ajándékok vásárlása - éppen ezért különleges lelki készületet: jótékony célú „ajándék-böjtöt” javaslunk Rádiónk hallgatói családjának! Ez azt jelenti, hogy önként lemondunk egy-egy ajándék megvásárlásáról, és az arra szánt összeget jótékony célra ajánljuk fel.
Így segíteni tudunk olyan testvéreinknek is, akiknek talán éppen erre van a legnagyobb szükségük! Január 1-jén, Mária istenanyaságának ünnepén az ajándék-böjtben résztvevő testvéreinkért
fogunk szentmisét bemutatni a Rádió kápolnájában.
Kérjük, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, és ha megteheti, az „ajándék-böjttel” az idei Adventben segítse a Rádiónk működését! Ha úgy érzi, hogy saját ajándékainak egy részéről is le tud mondani, akkor kérje meg ismerőseit és családtagjait, hogy a vásárlásra szánt összeg egy
részét ajánlják fel a Szűzanya Rádiójának!
A 2019-ben induló új adóink telepítése, valamint a korábbi sugárzási területek karbantartása is jelentős kiadásokkal jár – így számunkra és minden Mária Rádió-hallgató számára is a legszebb ajándék lenne, ha az évet pozitív mérleggel tudnánk zárni."
Imádságos szeretettel kívánok lelkiekben gazdag adventi felkészülést!
Szeretettel:
Lukovits Milán atya
A Mária Rádió műsorigazgatója