A bükki füvesember lánya lett az év női vállalkozója

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_LopesSzabo_Zsuzsanna.jpgKedves Zsuzsa!

Sok szeretettel gratulálok az év vállalkozásához! Lám, csoda történik, ha az éveket áthidalva,  a gyermek az apjával összefog  és egy jó és igaz ötletre, bölcsen kitartóan felépítenek egy nagyszerű vállalkozást. Munkáddal - ahogy Istenek hála láthattam is, de itt is olvasható, - sok szegény embernek, saját szülőföldjén becsületes megélhetést biztosítottatok!

Isten áldja édesapádat, és azt a becsületes munkát melyet felvállaltatok! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
Lopes-Szabó Zsuzsanna, a Györgytea ügyvezetője kapta 2020 Legsikeresebb Női Vállalkozója díjat a napokban. 
A női vállalkozókat kiemelten támogató SEED Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (PWA), írta ki azt a pályázatot, amelyben 2020 legsikeresebb női vállalkozóit és női vezetőit keresték. 
– 2004-ben kezdtük a vállalkozást. Azelőtt apám még a miskolci piacon árulta a saját maga gyűjtötte gyógynövényeit, mára kinőttük a csomagolóüzemet – emlékszik vissza Lopes-Szabó Zsuzsa a kezdetekre, és egyben felvázolja azt a fejlődési ívet is, amit a vállalkozás maga mögött tudhat. Azóta mobilapplikációjuk van, webshopot üzemeltetnek, Gyuri bácsi YouTube-csatornán ad tanácsot, több városban is van mintaboltjuk, egyesületet alapítottak, gyógynövénytúrákat szerveznek, évente megtartják a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokat – felsorolni is sok, mi minden köthető a nevükhöz. Pedig a sikert senki sem garantálta az indulásnál.
Zsuzsa időközben maga is megszerezte a fitoterapeuta képesítést, tudását a külföldi szakirodalom tanulmányozásával azóta is folyamatosan bővíti. – Most új üzemet építünk, mert a régit kinőttük. Rengeteg munkával felépítettünk egy márkát, egy brandet, de úgy érzem, soha nem vagyunk készen. Mindig van mit tenni, fejleszteni, mindig van hova odalépni.
www.borsodihir.hu