Ma is megérkeztünk a kitűzött célba

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_foto4.jpgMa is megérkeztünk a kitűzött célba, vagyis Logronoba. Az út fárasztó volt mert sok emelkedőt, ereszkedőt jártunk végig.

Kedves zarándok testvéreim!
Ma is megérkeztünk a kitűzött célba, vagyis Logronoba. Az út fárasztó volt mert sok emelkedőt, ereszkedőt jártunk végig. Igaz, ma két helységen is áthaladtunk ahol az emberek nem csodálkoztak a zarándokokat látva, mert számukra ez mindennapi esemény, talán fura volt látni egy barna csuhást. Ahogy haladunk, sokszor felmerül bennem, hogy kidobjak valamit a tarisznyából mert érzem, hogy egyre jobban húzza a vállam. Igen, talán az önzőséget, a bizonyítást, a langyos vizet kicserélni friss vízre, hogy másoknak is adhassak, kidobni azt amit eddig fontosnak tartottam, de most értéktelen célom szempontjából. Igen, ezek felmerültek bennem.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_foto3.jpgKözben, sajnos zarándok testvéreimnek is adódnak nehézségek gyaloglás közben. Van akinek a térde fáj, van aki "vizes párnákon jár" van akinek a háta fáj. Tehát négyen haladunk előre és mindenkinek más más baja van, a szép ebben az, hogy együtt érzünk és egymás segítségére sietünk. Hát ilyen volt a csütörtöki nap. Köszönöm mindazoknak, akik imádkoztak a szerzetesekért.
A pénteki felajánlás különös módon a gyerekekért lesz, minden gyerekért akik szüleikkel vannak, vagy a Szent Ferenc Alapítványnál találnak menedéket. Tehát holnap a "gyerekek napja van itt az El Caminon, hogy legyen nekik példakép a gyermek Jézus".
Áldás, békesség!
Lóránd tv.