Jó hír!!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_0013.JPGMindig örvendek, ha a nagyra tartott, csodálatos kollégáimat mások is felfedezik, értékelik! Szívesen megosztom a meghívót és vele Évának a leveléből is egy részletet:  "Nagy meglepetésemre az alábbi levelet kaptam!  Amiért meglepődtem, hogy kiskoromtól a mai napig kemény kétkezi munkát végeztem amiért nagyon sokszor lenéztek. A mai világban sajnos nem számít értéknek ősi szokásunk tudásunk, ami fenntartható életképes közösséget tud tovább vinni. Íme vannak még emberek akik a kétkezi munkát értékelik."

Szeretettel gratulálok Bajkó Évának, az Isten irgalmasságáról elnevezett Teremi házunk felelősének, és köszönöm a gyermekeink nevében is a Széchenyi Társaság elismerését! 
Hálás szívvel, 
Csaba t. 
Kedves Éva
A Széchenyi Társaság 1991-óta, minden év szeptember 21.-én a Széchenyi Társaság Díja elismerő plakettet és oklevelet adományoz. A Társaság azokról kíván megemlékezni, akik hosszú évek munkája során saját szakmai területükön, a közéletben, a magyar gazdaság, a kultúra,művészet. a tudomány területén maradandót alkotva tevékenykedtek. Munkásságuk magyar nemzet felemelkedését, megmaradását szolgálták és így gróf Széchenyi István szellemiségének örökösei.
Az Ön munkásságát, tevékenységét a Társaság elnöksége ennek megfelelően értékelte és 2017. évben a Széchenyi Társaság Díját adományozza. Megtisztelő számunkra, hogy munkásságát megismerhettük, értékelhetjük abban a reményben, hogy elismerésünket Ön is szívesen fogadja.
A Díj átadására gróf Széchenyi István születésnapján szeptember 21-én csütörtökön kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia Felolvasótermében.
Program: 16.00-óra: koszorúzás a Széchenyi szobornál
17.00-óra: emlékülés és a kitüntetések átadása az MTA Felolvasótermében
A program várható befejezése 19.30-óra.
20.OO- óra az Elnökség és a kitüntetettek közös vacsorája a Gellért Szállodában.
Az Ön méltatását dr.Cserháti László Gábor ,alelnök tartja. A teljes programot tartalmazó meghívót szeptember első hetében küldjük el Önnek.Ha szállás és utiköltség tekintetében segítségére lehetünk kérem jelezze.
Amennyiben Ön vagy szervezete koszorúzni kíván , azt kérjük időben jelezni szíveskedjék (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy 3630 9646 278 telefonon.
Az ünnepség nyilvános, szeretteit, barátait, munkatársait az ünnepségen szívesen látjuk.
Budapest,2017 junius 23..
Üdvözlettel:
Dr. Rubovszky András főtitkár 
dr.Cserháti László Gábor alelnök