Hála és köszönet Gyulafehérvárról

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20170619_193206.jpgÖrömmel, hálás szeretettel köszönöm mindazok jóságát kik gyermekeink boldogulását segítik, kik a mindennapokban munkánkban segítenek!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér !
Örömmel és szeretettel gondolok vissza az elmúlt tanévre, amit gyerekeink sikeresen befejeztek. Őszinte hálaadással vagyunk a Jó Isten iránt, hogy kicsinységünk ellenére és sokszor érdemtelenül ennyire elhalmoz figyelmes szeretetével közvetlenül, de támogatóink, barátaink által is. Hálásak vagyunk a munkatársaknak jóságukért, türelmükért, odafigyelésükért, azoknak is akik a gyerekeink iránt de irányunkban is őszinte odaadással tették a dolgukat. Külön említésre méltó a dévai iroda, ismerve helyzetüket, őszinte hálámat fejezem ki irántuk, azért amit személyesen vagy papír-formában értünk, gyerekeinkért tesznek.
Végzősünk csak saját lányunk volt, aki sikeresen érettségizett és Kolozsvárra szeretne felvételezni a gyógypedagógia és teológia szakokra. Mindenik gyerekünk a képességeihez mérve ügyesen haladt az iskolában, de lelkiekben fizikailag is szépen fejlődött.
Hálásan köszönöm a helyi iskola tanári karának, az igazgató úrnak, hogy feltétel nélkül elfogadnak és nem csak tanítják gyerekeinket, hanem nevelik, szeretik is őket. 
Köszönöm az iskola Petőfi-programos ösztöndíjasának, hogy nagyon komolyan vette gyerekeinket és nem csak az iskola keretein belül, hanem minden adandó alkalmat kihasználva tette azt, miáltal a gyerekeink jobbnak, boldogabbnak, magyarabbnak érezhették magukat.
Köszönöm a cserkész vezetőinknek és minden cserkésznek hogy ilyen elszántan, következetesen és teljes odaadással foglalkoztak gyerekeinkkel és velünk is. Már túl vagyunk két cserkész táboron és a nyár folyamát folytatódik a segédőrsvezető képzés. Megtapasztalhattuk a cserkészet nagyon gazdag jótékony hatását testi, lelki, szellemi életünkre egyaránt. Köszönöm az egyházi közösségeink gondoskodását, örömmel és hálával mondhatom el hogy a református egyház-közösségben is otthon érezhetjük magunkat, köszönöm az esperes úrnak és a teljes gyülekezetnek, hogy felekezetre való tekintet nélkül szeretettel vannak irántunk.
Hosszú volna felsorolni a sok programot a sok nevet akik az év folyamán szeretettel voltak irántunk, ezért is vagyunk teljes őszinteséggel hálásak a Jó Istennek, hogy ily módon van jelen életünkben.
Őszinte, hálás szeretettel köszönjük Csaba testvér bizalmát, támogatását, atyai gondoskodását!
Kívánunk a Jó Istentől erőt, kitartást, türelmet Csaba testvér és minden jóakaratú ember számára, aki szeretettel van irántunk. Imáinkban hordozzuk naponta alapítványunk támogatóit és teljes közösségét a legkisebbtől a legnagyobbig.
Hálás szeretettel:
Laci