Első Ünnepi Könyvvásár

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_BCS.jpgSzeretnénk a figyelmébe ajánlani az Első Ünnepi Könyvvásár kiemelt programját, Böjte Csaba testvér jövő heti látogatását. December 4-én szerdán, délelőtt 11 órakor Csaba testvér ellátogat a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán felállított sátrunkba, ahol útravalót ad a karácsonyt megelőző elmélyüléshez, az ünnepekre való felkészüléshez, valamint átveszi a vásár szervezőinek ajándékát a dévai Szent Ferenc Alapítvány számára.

Kérem, amennyiben lehetősége van, segítsen abban, hogy minél többekhez eljusson Csaba testvér látogatásának híre, és egy rövid programajánlóban adjon hírt az eseményről.
Szeretnénk, ha az olvasás élményét minél több gyerek átélhetné, és a könyvek a mindennapi környezetük részévé válhatnának, ezért az Első Ünnepi Könyvvásáron minden megvásárolt gyerekkönyvhöz hozzáteszünk még egyet, és az így összegyűlt könyvadományt eljuttatjuk a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonaiban élő gyerekekhez. A közönségtalálkozón Csaba testvér az ünnepvárásról is mesél, és dedikálja a Helikon Kiadó gondozásában megjelent köteteit.
Az utóbbi időben egyre többen gondolják úgy, hogy a karácsony az egymásra figyelés, a maradandó élmények, az együtt töltött idő és a személyre szabott, gondosan kiválasztott meglepetések ünnepe, ezért egyre többen választják a könyvet, ha karácsonyi ajándékot keresnek. E gondolat jegyében egyedülálló kínálattal nyílt meg 2019. november 22-én az ország Első Ünnepi Könyvvására a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán. A Helikon, a Jelenkor, a Kolibri, a Libri, a Park, a Kalligram, a Scolar és a Jaffa Kiadó könyvújdonságokkal, sikerkönyvekkel és szerzőikkel, diafilmekkel, beszélgetésekkel, felolvasással, családi programokkal és jelentős kedvezménnyel várja az olvasókat.
www.elsounnepikonyvvasar.hu