Bűnbánati zarándoklat Csaba testvérrel

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_BEST4.jpgBűnbánati zarándoklatot szervezünk Visegrádra. Szeretnénk Szent István tisztelete jegyében a kiengesztelődés útján elindulni egy békésebb, tisztább, igazabb világ felé.

 
REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT ZARÁNDOKLAT! REGISZTRÁLNI AZ ALÁBBI ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL AUGUSZTUS 17-ÉN ÉJFÉLIG LEHET! A REGISZTRÁCIÓ A SKANZENBE VALÓ INGYENES BELÉPÉST SEGÍTI.
REGISZTRÁCIÓÉRT KATT IDE!
A zarándoklat időpontja: 2020. Augusztus 19. szerda
Programterv:
Érkezés egyénileg Szentendrére.
9.00 Gyülekezés, regisztráció; Szentendre,  Skanzen (Szentendre, Sztaravodai út 75, 2000), Szent Anna kápolna (KisAlföld tájegység) 
9.30 Indító gondolatok,összeismerkedés, ima, áldás
10.00 Indulás
kb.12.00-12.30 Csatlakozási pont, pihenő: Pilisszentlászló Szent László Plébánia (Szabadság tér 2.)
16.30 érkezés Visegrádra, a Keresztelő Szent János templom melletti "piac térre" (Fő utca 40.melletti tér)
17.00 záró mise a Szent János templomban, utána kötetlen beszélgetés-agappé a "piac téren".
Hazautazás 18.00 után egyénileg.
További információk:
1. Érkezés gépjárművel. Parkolás:
Lehetőség van a skanzen főbejáratánál lévő nagy, fizetős parkolóban parkolni.  A parkoló nyítvatartása a zarándokok részére biztosított, így bármikor érkeznek vissza Visegrádról, a biztonsági szolgálat lehetővé teszi a gépjárművek távozását. Belépés a skanzen területére a főbejáraton keresztül. A főbejáratnál megtalálható információs pultnál (nem a pénztárnál) kell a nevet bediktálni és, hogy a Böjte Csaba által vezetett zarándoklatra jött.
2. Érkezés gyalog-tömegközlekedéssel:
Belépés a skanzen területére a főbejáraton keresztül. A főbejáratnál megtalálható információs pultnál (nem a pénztárnál) kell a nevet bediktálni és, hogy a Böjte Csaba által vezetett zarándoklatra jött.
3. Ajánlott felszerelés:
Időjárásnak megfelelő kényelmes ruha, kalap, túrázásra alkalmas cípő, enni és a melegre való tekintettel jelentősebb mennyiségű inni való, térkép, telefon, naptej.
Táv: 14.9 km 
Útvonal tervért KATT IDE!
www.mariaut.hu