Dél-erdélyi vállalkozók szüreti bálja

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_0803.jpgDél-erdélyi vállalkozók szüreti báljára, október 15-én szombaton.

Szeretettel várunk Déván!

Jászapáti barátaink tábort szerveztek a nyáron, és a petrozsényi gyerekeinket tanították szépen énekelni, táncolni. Az ismétlés a tudás anyja, ezért biztattam a gyerekeket, hogy október 15-én, szombaton a Dél-erdélyi vállalkozók báljára újból adják elő az akkor tanultakat! Nagy örömmel töltött el, hogy most hétvégén Jászföldről újból eljöttek a testvéreink, hogy a nyáron tanultakról leverjék a port és szép viseletüket velünk megosztva próbáljanak, készüljenek a jövő szombati szüreti bálra! 
Hiszem és vallom, hogy így együtt összefogva, szép dolgokat jó végre víve, nem csak a Trianon által szétvágott Kárpát-medencei közösséget, de Isten országát is építjük, ugyanakkor a Teremtőnk akarata szerinti életünkkel, Isten nagyságát, a mindent megszentelő szeretet diadalát is hirdetjük! 
Szeretettel hívunk, várunk minden Dél-erdélyi üzletembert, vállalkozót és természetesen azokat is, akik szeretnének velük, velünk egy jó pohár erdélyi borral koccintani, vagy a gyermekeink csősztánca után, Déva vára alatt vidáman együtt lenni, egy pindurkát mulatni! Adná az Isten, hogy testvéri, örömteli együttlétből ismerkedések, barátságok, és miért ne, közös üzleti vállalkozások szülessenek a találkozás alkalmával!
Szeretettel, 
Csaba t.