BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK KÉZDIALMÁSRÓL

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Karacsonyigyerekmontazs.jpgMilyen jó ilyen szép leveleket kapni! Hála és köszönet minden angyalnak, minden jótevőnek. Isten vezesse lépteinket 2024-ben is nagy szeretettel, 

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, kedves munkatársak,
December az összefogás, a megbékélés és a szeretet hónapja.
Ebben a csodálatos hónapban jobban odafigyelünk egymásra, a körülöttünk élő emberekre, szeretteinkre.
December 5-én a Mikulás meglátogatta nagy szeretettel a gyermekeket. A lemhényi gyerekekkel közösen fogadtuk őt a krampuszkáival együtt. A gyermekek bátran és nagy lelkesedéssel énekeltek és mondtak verseket a Mikulás örömére. Finom teával és friss kürtőskaláccsal kínáltuk meg őket figyelmességükért és fáradságos munkájukért. Volloncs Mária az alapítványunk pszihológusa is velünk ünnepelt és a végén ráadásnak mikulásos arcfestéssel ajándékozta meg a gyerekeket. Nagyon tetszett mindenkinek.
Elkészítették a gyerekek az istálót a kis Jézus megszületésére. A támogatóinknak elkészültek a köszöntők, amiket el is küldtünk az ünnepek érkezése előtt. Kézműves foglalkozásaink során készítettunk díszeket, ajtó kopogtatókat és ezekkel köszöntük meg a közeli támogatóinknak a jóságukat.
A szentgyörgyi nagykarácsony ünnepségre készülve, a gyerekekkel cipősdoboznyi szeretet csomagokat készítettünk össze nagy szeretettel és vittük magunkkal az ünnepségre és átadtuk az ajándékokhoz. Nagy élmény volt, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, jó élményekkel tértek haza. Mindenkinek köszönjük, hogy ott lehettünk.
 Nagyon várták a havat, hogy lehessen szánkózni. Decemberben az Angyalka is eljött és megajándékozta a gyerekeket. December 15-én megérkezett Magyarországról az angyal az iskolaházunkba. Minden jó gyermek megkapta a kívánt ajándékát, amit nagyon szépen köszönünk mindenkinek. Isten áldjon mindenkit!
Hálás köszönet! 
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Tisztelettel,
Illyés Gabriella, Kézdialmás