A parajdi napközi második születésnapja

Nyomtatás

KEDVES CSABA TESTVÉR,

A jó Isten segedelmével,a parajdi napközi megtartotta második születésnapját.

Február 13-án, összegyültünk,köszönetet mondjunk a jó Istennek,hogy megértük megünnepelni második születésnapunkat.
Kis kezeinket ,imára összetartva,köszönjük Csaba testvérnek hogy imádkozik értünk minden napjainkért,hogy ne érezzünk itt kis szerény osztályunkban hiányt,napjaink legyenek teli örömmel és szeretet sugározzon a gyermeki tiszta szivekben.
Imádkozunk,mert tudjuk mennyire szükségünk van nekünk a SZÓRA, melyet te mondasz ki Jézusunk,hogy életünk szebb legyen. Legyen tiszta a hallásunk,hogy sokféle kimondó szó közül befogadhassuk az életadót. Legyen tiszta a látásunk,hogy mélyebre tekinthessünk,mint a puszta felszin.
Gyermekeinknek, ,,pánkóimnak,, és minden kedves munkatársamnak legyen tiszta a szivük,hogy minden tudásnál és tudománynál többre értékeljük ezt az életstilust,melyet Krisztus evangéliumában nyilatkozattál ki nekünk.
A drága jó Istentől, erőt, egészséget, boldogságot, kitartást, terveinkre álmainkra, tiszta vágyainkra,áldást kérünk, a parajdi 35 ,,pánkó,,Engi Ágnes és Kovács Ágnes nevelőnénik.

Megtiszeltettek jelenlétükkel kis ünnepélyünkön iskola igazgatónő, kulturigazgató, egy pár tanitónéni,kedves új munkatársnőnk bogárfalárol kedves családjávak, ez jó alkalom volt a megismerkedésre és a sóvidék munkarársai is. Holnap küldök képeket is.

Ági