Kedves Mikulás!

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Mikulas-jart-az-otthonokban/thumbs/mikulas17.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Mikulas-jart-az-otthonokban/thumbs/mikulas17.jpg

ImageAzt tudom, hogy nagyon hálás vagyok neked, csak éppen nem jönnek szavak, amelyekkel ki tudnám fejezni azt becsületesen.

 

 

 

 

Azt tudom, hogy nagyon hálás vagyok neked, csak éppen nem jönnek szavak, amelyekkel ki tudnám fejezni azt becsületesen.

Mindenképp ha röviden is engedd meg, hogy megköszönjem a gyerekeink és természetesen magunk nevében azt a végtelen jóságot, amelyel elhalmoztál az elmúlt hétvégén.
Küldtél hozzánk svájci magyarokat, akik szán helyett autót hoztak nekünk, küldtél ide kedves szombathelyi csapatot, akik már többször voltak nálunk, és sose jönnek üres kézzel, küldtél hozzánk , küldtél hozánk bírjámból a kedves polgármester úr jóvoltából sok élelmet, és persze nem utolsó sorban küldted a követedet nagy csapattal, ők végigjárták az összes házunkat, és nagyon megörvendeztették gyerkeinket kollégáinkat.
Mindezt Isten fizessével megköszönjük, és imádkozunk, hogy jövőben is meg tudjál látogatni bennünket csodálatos embertársaink által.
Sok,sok,szeretettel, a gyerekekek nevében,
Karda Robi