Beszámoló Esztelnekről

Nyomtatás

Nőnapi köszöntésünkNagy szeretettel köszöntjük Esztelnekről . Hála Istennek mi jól vagyunk, amit kívánunk Csaba atyának is .Lassacskán haladgatunk a háznál ,épp keddre szerveztük be a tetőn a cserépforgatást de úgy néz ki ,hogy elmarad  mivel nagyon hideg lett esik az eső, havazgat .De reméljük a jó Isten megsegít és sikerül megoldani.

Kedves Csaba Atya !
gyerekekkel együtt szépitjük a házatNagy szeretettel köszöntjük Esztelnekről . Hála Istennek mi jól vagyunk, amit kívánunk Csaba atyának is .Lassacskán haladgatunk a háznál ,épp keddre szerveztük be a tetőn a cserépforgatást de úgy néz ki ,hogy elmarad  mivel nagyon hideg lett esik az eső, havazgat .De reméljük a jó Isten megsegít és sikerül megoldani. A benti villanyhálozatot is sikerült újratenni épp két napja végezte be a szerelő .Nagyon örülünk a háznak a gyerekek is alig varjak ,hogy levigyük őket valami munkára .Pénteken szép volt az idő és délután a gyerekekkel kihordtuk a házból a sok falat, szemetet, a portól a gyerekek olyanok voltak mint egy - egy hóember de az sem számított csak dolgozhassanak. Nagyon boldogok , minden napra tervezünk valamit .
Nagyon szeretem amit végzek, szeretek a gyerekekkel foglalkozni, lehet ,hogy Isten azért is ajándékozott meg ezzel a szép munkahellyel. Ott felejtem a betegségeimet nincs idom azon gondolkodni .
az udvarMegkaptuk Szegedről a szálitmányt, amit Réti Emese gyűjtött. Voltak tartós élelmiszerek, ruhák ,cipők. Átadott Emese 100 eurót, 15000 forintot .Nagyon örültünk mindennek,irtunk köszönő levelet a Szegedi plébániának és imátkozunk a szerető, segítő , jóakaratú emberekért.
Szívesen segitkeznek a szülök is a háznál .A tanácstól is segítenek az emberek, kaptunk a tanácstól egy lebontott csempekájhát, amit föltudunk rakatni, úgy hogy két szobát melegítsen, beszeltem a csemperakóval és elvállalta .
Megünnepeltük a Nők napját , énekekkel, versekkel készültünk.
Sikerült beszelnem Tarziciusz atyával és Ilyes Imre plébánossal, azt mondtak hogy az Április 3 . 14 óra -i időpont megfelel és nagy szeretettel várják Csaba Atyát.

Nagyon örülünk hogy eltetszik jönni.

Nagy szeretettel

Edit, Ibolya és a gyerekek.