Az érzés...

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_270008557_2326060950869089_8290449212151962955_n.jpgJó ilyen levelet kapni, ki is teszem büszke örömmel az ablakba!! 

Annamária egy kétgyerekes anyuka, aki nemrég végzett a tanulmányaival és akit megbíztunk azzal, hogy a hajdani "testvéreit" összeboronálja, és segítsen a "nagyapai" funkciók ellátásában! A mai találkozón a tusnádi Szent László Otthonban 47 hajdani gyerekünk összesen 21 unokával vett részt!! Jó látni, hogy az évek nem hiába teltek el, hisz a nagycsaládunk, vejekkel, mennyekkel, unokákkal valóban sokat gazdagodott!
Hála Istennek e nagycsaládért, annak minden egyes tagjáért, a gyermekekért, a gyermekek családjaiért, a nevelőkért, jótevőkért, minden egyes emberért, akikkel a Szent Ferenc Alapítvány zászlaja alatt sikeresen összefogtunk az életért!!
Örömteli szívvel, 
Csaba t. 
Drága Csaba testvér!
Ameddig friss még minden érzés és gondolat gondoltam írok pár sort.
Ma olyan élmény volt számomra mintha újra gyerek lettem volna. Minden  élményem újjá éled bennem, ahogy láttam a régi arcokat úgy láttam múltam egy részét is. Láttam a bánatot, örömet, vidámságot, elsiratott szerelmet,meggyászolt szülőket, közmunka utáni örömet, honnan indultunk, hol tartunk de a céljaim is egyre nagyobbak lettek. Most tudatosult bennem, mennyire az a feladatom hogy össze fonjam a társaim kezét. Az a lánc ami évekel ezelöt stabil volt újra elnyerje régi önmagát. Jövő évben arra fogok fókuszálni hogy minél több társammal időt, töltsek programot szervezek neki ahol együtt lehetünk, hétvégén vendégül lássuk őket. Szeretnék lenni a híd az Alapítvány és a kirepültek között. Sok munkám van a mai találkozóban, olyan emberek is jöttek akik azt mondták nem fognak jönni. Olyan barátságok éledtek újjá amik nagy feszültséggel záródtak de mégis az első mosolynál és ölelésnél elszállt minden. De ami a legfontosabb gyerekeink között olyan barátságok születtek mintha születésük óta ismernék egymást. Isten ajándéka ez? Igen! Én mint nagy testvér kitűzöm jövő évre fő célomnak hogy össze fogom a társaim hogy gyermekeink unoka testvérként nőjenek fel. Ez a kép ma készült Eszter és Bencéről. Mindha 5 éve ismernék egymást? Pedig ma találkoztak először, de egy dolog mégis közös. Ők Csaba testvér unokái és az anyukáik együtt nőttek fel. Istennek legyen hála a mai napért!
Csaba testvér köszönöm a hivatást amit elém tett. Méltón végzem minden egyes nap! Isten áldja a sok évi munkát, idő és energiát ami nekunk adott. Meg érte? Nézze meg a képet és döntse el Ön!
Tisztelettel
Lánya Annamária