Simpf Lidiatól a nagyszalontai otthonból

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A-nagyszalontai-otthonbol/viewsize/dscf2687.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A-nagyszalontai-otthonbol/viewsize/dscf2687.jpg

virágültetésA Szent Ferenc Alapítvány Szalontai házának gyermekei egy szép napot töltöttek el amerikai iskolás budapesti fiatalokkal, akik sok országból érkeztek.

 

 

 

A Szent Ferenc Alapítvány Szalontai házának gyermekei egy szép napot töltöttek el amerikai iskolás budapesti fiatalokkal, akik sok országból érkeztek. Ok Dominik bácsi és Naomi néni barátai.

Mivel szép idő volt a szombati nap kinti programokkal telt.
Reggel mindenki a családjával és a péntek este megérkezett és pizza vacsorára vendégül látó vendégekkel reggelizett. Utána minden apró és nagy a veteményezésben és a virágültetésben ügyeskedett. Meg a kicsik is kapat fogtak és segítettek. Óvodások és óvonénik jöttek a varosból, akik felajánlottak a segítségüket.
Ebédre Laci bácsi készített bográcsost.
Délután már inkább a játék vette át a főszerepet. Labdázás, szaladgálás origamizás és a talicskában való "utazás" volt a sláger.
Néhány kamasz  jutalomkeppen Dominik bácsiékkal mentek el Nagyváradra beszerezni az asztalra való finomságokat és a mindennapokhoz szükséges hasznos dolgokat.
Sanyi bácsi, a vendég fiuk és a nagyfiuk a kicsiknek egy játékvárat építettek össze, csúszdával, mászókával.
Este mindenki tele élménnyel és a mihamarabbi viszontlátás reményében vett búcsút a vendégektől.

Simpf Liedia IX. oszt. tanuló

 

{zoomcat catid=581}