Kedves Támogató!

Nyomtatás

Szeretettel köszönöm a jóságát, a segítő szándékát. Nagyon örvendek, hogy munkánk visszhangot váltott ki önből.

Szeretettel ajánlom a figyelmébe, a www.magnificat.ro oldalt, ott rengeteg dolog van rólunk, képek, adatok, írások stb.

Én arra szoktam kérni a támogatóinkat, hogy egy-egy gyermekünk, (de lehet több gyermeket is támogatni) ösztöndíját biztosítsák. 
Nálunk két típusú gyermekvédelem van:
1. Bentlakó otthon: A gyerek bennlakik, nálunk teljes ellátást kap, számukra a támogatóktól napi egy Eurót kérünk, azaz havi harminc Eurót, (7-8.000 Forint)
2. Iskolaház: Itt a gyerek ellátást kap, tanulunk vele, de este haza megy, és otthon alszik, ezek is szegény, koldus gyerekek, de nem árvák. Itt napi 0,5 EUR támogatást kérünk, havi 15 EUR. (3.500-4.000 forint)
Amennyiben ön segíteni akar rajtunk, megírja, hogy milyen támogatásban akar bennünket részesíteni, és hogy konkrétan kit, kisfiút, kislányt, melyik vidékről stb. Mi akkor önnek elküldjük a gyerek adatait, címét. és ön természetesen levelezhet a gyerekkel (ha ö már akkora, és tud írni), de meg is lehet látogatni, sőt vakációban egy - két hétre akár el is lehet vinni tőlünk. Természetesen ajándékot is lehet adni a gyereknek. Itt a mérce és az egyeztetés a nagyon fontos, mert nemrég egy támogatónk az egyik lányunkat meglepte egy motorbiciklivel, és ez nagy galibát okozott a gyerekek között. 
Szeretettel ajánlom  figyelmébe "Székely Gyöngyi" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>, munkatársamat, a támogatást, az úgynevezett, keresztszülői programot, ö irányítja, nagyon szépen. Neki kellene írni, amennyiben ön úgy döntött, hogy a segítségünkre akar lenni.
Természetes, hogy mi örömmel fogadunk csak egyszeri adományt is, akár anyagiakat, akár tárgyi adományokat is. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy a mi nevünkbe gyűjtést velünk való egyeztetés nélkül soha ne kezdeményezzenek.
Szeretettel és bizalommal, cs. t.