GYŐRFI PÁL MEGHATÓ ÜZENETTEL KÍVÁNT JOBBULÁST BÖJTE CSABA TESTVÉRNEK

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_bojtecsabatv20.jpgSok jó ember él ezen a földön... Isten büszke lehet az Ő gyermekeire!!

Csaba t.
Elárasztották a különböző közösségi oldalakat a Böjte Csaba testvér állapotáért aggódó üzenetek: az ismert ferences szerzetesnek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is jobbulást kívánt.
Megszámlálhatatlan mennyiségű bátorító üzenettel árasztják el az emberek Böjte Csaba testvért, akit néhány nappal ezelőtt szállítottak kórházba, miután elkapta a koronavírust. A Budapesten gyógyuló szerzetes csütörtök este arról tájékoztatta közvéleményt, hogy állapota stabil és biztonságban érzi magát, üzenetét azzal zárta, hogy mindenért hálát ad.
Többek között Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is jobbulást kívánt Csaba testvérnek: a közösségi oldalán csütörtök késő este közzétett bejegyzésben ezt írja az ismert mentős:
“Csaba atya gyógyulásáért🙏
“Én azokat szeretem ingyen, akiket más pénzért sem szeret.”
“Semmim sem maradt, és mégis életemben soha nem tapasztalt gazdagságérzés töltött el, megértettem, hogy mindent odaadva mindent megkaphatok.”
“Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.” /Böjte Csaba/
“És aki engem lát, azt látja, aki küldött engem” János 13,22″