Isten áldja a fiatal családokat!

Nyomtatás

Tusnádi házunk nem csak gyereket nevel, hanem mellékesen, csak szelíden családalapítási háttér munkát is folytat!! A kedves kolléganőnk Magyarországról jött hozzánk a gyermekeinket nevelni, de vannak ugye helybeli önkénteseink is! Az egyik ügyes támogatónk addig addig mutogatta önzetlenül vidékünk látnivalóit, hogy végül megkérte a csinos munkatársunk kezét!! A lakodalmon Tusnádfürdőn volt, melyre természetesen eljött a ház apraja, nagyja! Végül is meg kell tanítani a lányainkat szépen, úgy ahogyan a nagy könyv írja  férjhez menni! Nem azért mondom, de én eskettem őket, megvolt a nász áldás és lám lám jön a második baba!! 

 
Jó látni, hogy e szeretet, a jóság életet fakaszt! Biztos, hogy nem lehet Isten ajándékozó szeretetét felülmúlni! Ő mindig tud a nevében adott ajándékra valami szebbet, nagyobbat értékesebbet adni!! Amúgy a Tusnádi házból ők a tizedik pár, akiket sikerült szépen, szeretettel megesketni, és már körvonalazódig a tizenegyedik, tizenkettedik házasság is!! 
 
Istennek legyen hála ezekért a járulékos gyümölcsökért, melyeket a szépen növekvő gyermekeink mellé ad nagylelkűen az élet Ura!! Bizakodó örömmel, Csaba t. b_300_300_16777215_00_images_stories_IMG_1048.jpg