Gyere velünk!!

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_20140127_125302.jpgMeghívó a hétvégei programra!
Most a hétvégén február7. pénteken 17.oo órától Maroshévízen misézek, az elmúlt őszön indult, szépen működő otthonunk vezetőjének  meghívására! 
Szombat délután Borszéken misézek, ahol nemcsak napközi otthonunk van, de szépen épül a bentlakó otthonunk is! Isten is ha segít, akkor a tavaly befedett szép épület befejezésére kell a szerződéseket véglegesíteni.
Vasárnap délelőtt 11.3o órától Szentkeresztbányán misézek, oda is elviszem a mi drága Szent Ferenc atyánkat, az idős, szenvedő betegekhez. Itt ebben a helységben is van egy napközi otthonunk, melynek úgy néz ki, hogy a helyi tanács egy házat adományoz!!
Székelyföldön csadaszép tél van, nagy hóval... Aki Csíkig eljön az magával vihet, de akár szeretettel én is magammal vihetem, ha elfáradt a vezetésben!

Ha ráértek mi nagy szeretettel várunk!! Csak megnyugtatás képen mondom, hogy a lányok, asszonyok mosdatását a néhány tábla csokiért a helybeli gyerekek mindenütt örömmel vállalják, hó bőségesen van, így fennakadás ezen a téren nem lesz!.
Szeretettel, Csaba t.
Fotó: A Maroshévízi gyerekeknek azt mondtam, ha jól tanulnak elmegyek hozzájuk... ők egy fotóval bizonyítják és sok jó jeggyel, hogy szépen tanultak! Most elmegyek és megnézem a félévi bizonyítványt!