800 száraz nap

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_10440723_787113587992131_6658831257310405176_n.jpg800 száraz nap! Sok vagy kevés? Annak ki letette a poharat, s kihátrált a szenvedélybetegség verméből annak rengeteg! Úgy gondolom, hogy e magát megnevezni nem akaró fiatal ember, 800 napja tartó küzdelmes tapasztalata, sok szabadulásra váró léleknek erőt, reményt adhat,  ezért is biztattam, hogy ossza meg kemény útjának tanulságait, a gyógyulásának gondolatait azokkal kik Istenben bízó lélekkel a szabadságot, a józan életet választják!

A napló szerű írás  egy - egy részletét, úgy ahogy születnek, a honlapunkon nap mind nap közreadjuk! 
Olvassuk bizalommal, hisz mindannyian ki vagyunk téve a sok arcú szenvedély betegség támadásainak! Kit innen, kit onnan, de minden embert támad a pusztulást okozó gonosz!! Testvérünk őszinte küzdelme, kemény harca a tiszta, bűn nélküli életért mindannyiunk számára példakép, erő forrás lehet! Mi is kezdjük el számolni a napokat az utolsó káromkodástól, veszekedéstől, lopástól, paráználkodástól, henyéléstől stb...  (fojtathatja ki ki a maga kísértései alapján a felsorolást!)  Egy biztos: istengyermeki örömteli szabad életre hívja Teremtőnk az Ő Szent Fia által megváltott, nagyon szeretett gyermekeit!! És az is biztos, ha egymásért imádkozva szépen összefogunk, akkor bármilyen mélységekbe is zuhantunk volna, rátalálhatunk a tékozló fiúnak, az irgalmas szívű Apához vezető útjára! 
Csaba t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Jézus szeretete, mint a napfény, kiárad mindenkire, függetlenül attól, hogy megérdemli-e az illető vagy nem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. május 17. péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Hetvenszer hétszer bocsássak meg

Az édesapámat igazságtalanul börtönbe zárták, és a kínzások miatt a szabadulása után  néhány hónappal meghalt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube