Bővebben: Csaba testvér Afrikából hazatérve: Kevesebb dolog van, de könnyebb Istent megtalálniHa valamit összepakolhatnék magamnak Afrikából, az nem gyémánt vagy leopárdbőr lenne, hanem az a vidám, jókedvű, gyermeki tiszta lélek, ami a felnőttek szeméből is állandóan kikandikál...

Csaba t.

Bővebben: Afrikában tett látogatást Böjte Csaba testvérPár napja tér haza Afrikából Böjte Csaba ferences szerzetes, ahol egy másik szerzetes misszióját, Hardi Richárd testvért látogatták meg, Kongóban, aki vak és látássérült embereket gyógyít. Böjte Csaba kiemelte, a magyar nép erejét, bátorságát mutatja, hogy segíti a menekült keresztényeket.

Bővebben: Észérvekkel próbálok világosságot gyújtaniTöbb kormánypárti politikus közösségi oldalán nem nézik jó szemmel Ferenc pápa csíksomlyói látogatását, sőt, egyenesen "sorospápának" nevezik az egyházfőt.

Bővebben: Nem mindennapi beszélgetés Böjte Csaba ferences testvérrel...Jelenleg Romániában 57 ezer állami gondozott gyerek van. Magyarországon körülbelül húszezer. Tragikusan nagy számok. Az okokat kell megszüntetni vagy enyhíteni – mondta a Demokratának Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, akivel a gyermek- és családvédelem aktuális problémái mellett a közelgő csíksomlyói pápalátogatásról is beszélgettünk.

Bővebben: Kongóban és Kenyában is humanitárius segítséget nyújt hazánkKormányzati és egyházi delegáció utazott március 1-jén Afrikába, hogy a Hungary Helps Program keretében felmérjék a humanitárius segítségnyújtás lehetőségeit Kongóban és Kenyában.

Bővebben: Csíksomlyóig vezessen minket a lelkiismeretünkA Mária Rádió budapesti szerkesztőségében Böjte Csaba testvér és a rádió elnöke, dr. Szabó Tamás február 14-én sajtóbeszélgetésen Ferenc pápa csíksomlyói látogatásról és az ezt megelőző zarándoklatról adott tájékoztatást.

Bővebben: „Isten azt szeretné, hogy jókedvű legyen az életünk!” Böjte Csaba sokat utazik a világban. Amerre jár, nyitott szívvel szemléli a történéseket, és viszi az Evangéliumot, vele együtt pedig a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hírét. 2019 februárjában eljött Bécsbe és Bécsújhelyre is. Magával hozott néhány fiatalt, akik az Alapítvány gondozásában nevelkednek.

Bővebben: Ferenc pápa látogatása összmagyarsági ügyLelki- és szellemi nap Urbán Erik és Böjte Csaba atyákkal Csíksomlyón

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiszem, hogy az emberekben több érték van, mint amennyi a felszínre jön. A sima tó felszíne alatt értékes, finom halak úszkálnak, még ha nem is látjuk őket. Merjük-e a magunk kis horgát belelógatni a tükörsima tó vizébe?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus is megírhatta volna

Jézus is megírhatta volna a szeretet himnuszát, de milyen szép, hogy ennek a dicsőségét, örömét átengedi Szent Pálnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube