Bővebben: Nagyböjt 2. vasárnapja Déván - 2019Szívem rólad mondta: „Keressétek az ő arcát!” A te arcodat keresem, Uram. Ne rejtsd el előlem arcodat! 

Zsolt 26,8-9

Bővebben: Nagyböjt 1 vasárnapja Déván - 2019Ha kiált hozzám, meghallgatom; megszabadítom és dicsőséget szerzek neki, hosszú élettel áldom meg. 

Zsolt 90,15-16

Bővebben: Évközi 6. vasárnap Déván, 2019Te légy oltalmazó kősziklám és megerősített házam, hogy megszabadíts engem! Erősségem és menedékem valóban te vagy, neved miatt vezess és irányíts engem! 

Zsolt 30,3-4

Bővebben: HAMVAZÓSZERDAAmikor böjtöltök, ne öltsetek olyan ábrázatot, mint a képmutatók, akik komorrá változtatják arcukat, hogy lássák böjtölésük! Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat. Te, amikor böjtölsz, kend meg fejedet és mosd meg arcodat, hogy ne lássák rajtad az emberek, hogy böjtölsz, hanem csak Atyád, aki a rejtekben is ott van! Akkor Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz.

(Mt 6, 16-18)

 

Bővebben: Évközi 4. vasárnap - 2019Szabadíts meg minket, Urunk, Istenünk, és gyűjts egybe a pogányok közül, hogy szent nevedet magasztaljuk és dicséreted legyen dicsekvésünk. 

Zsolt 105,47

Bővebben: Farsang Déván 2019Szeretettel osztom meg a dévai farsangról készített kis összeállítást.

Bővebben: Esti szentmise Csaba testvérrelÉlő szentmise közvetítés Déváról, 2019. január 30 este 18.00

 

Bővebben: Évközi 8. vasárnap Déván - 2019Az Úr oltalmamra kelt, kivezetett biztonságos helyre, megszabadított, mert kedvét leli bennem. 

Zsolt 17,19-20

Bővebben: Ünnepek ünnepeAz év legszebb időszaka, advent. Évekkel ezelőtt a legnagyobb örömöt jelentette, hogy a család együtt volt, összegyűlt az ünnepi asztal körül. Az előtte lévő napokat a nagytakarítás, rohanás előzte meg a munka mellett. Ez az időszak most teljesen más volt: gyermeki várakozással teli.

Bővebben: Évközi 7. vasárnap Déván - 2019Irgalmasságodban reménykedem, Uram. Szívem ujjong üdvözítő jóságod miatt; jótéteményeiért dicsőítem az Urat.

Zsolt 12,6

Bővebben: Szent István első vértanúÉlő szentmise közvetítés Szent István első vértanú ünnepén délben 12.00 - tól Déváról.

2018. december 26

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiszem, hogy az emberekben több érték van, mint amennyi a felszínre jön. A sima tó felszíne alatt értékes, finom halak úszkálnak, még ha nem is látjuk őket. Merjük-e a magunk kis horgát belelógatni a tükörsima tó vizébe?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus is megírhatta volna

Jézus is megírhatta volna a szeretet himnuszát, de milyen szép, hogy ennek a dicsőségét, örömét átengedi Szent Pálnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube