Legyünk alázatosan békét hirdető angyalok!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstszentgyorgy.jpgMa sok indulat, harag van az emberekben, és szerintem nem elég csak imádkozni a békéért, próbáljunk a karácsonyi angyalok hangján békét közvetíteni, oda ahol békétlenség van!


Amelyik családban, közösségben, vagy népben  megfogyatkozik a tisztelet, ott elkezd burjánzani a zűrzavar! Ezért láttam fontosnak, hogy elmenjek Sepsiszentgyörgyre és hangosan kimondjam: Az az erdélyi magyar ember ki nem tiszteli, szereti a román embereket, az nem szereti a szülőföldjét, az nem jó magyar ember! Úgy gondolom, azt is bátran kimondhatom, hogy az a román ember, aki nem tiszteli, nem szereti a magyar embereket, az nem jó román ember, az Románia ellensége, az ennek az országnak az érdekeit elárulja, sárba tiporja. Legyen az utcaseprő, polgármester vagy prefektus, aki az ország lakosait egymással szembeállítja, aki nem az itt élő emberek tiszteletére, szeretetére biztat, az nem az ország javát akarja.
Szeretettel osztom meg az imámat, mit a Szentgyörgyi prefektúra előtt mondtam, és biztatlak, hogy karácsonyra készülve, legyünk alázatosan békét hirdető angyalok!!
Csaba t.