Övék a mennyek országa 3. - Szíria

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_vk-a-mennyek-orszga19.jpgKrisztus feltámadt, és nagy nagy bizalommal küld bennünket az irgalom útján: szeretni, hirdetni hogy van valóban feltámadás, újrakezdés, hogy világunkban is győzhet a bűnt elsöprő Krisztusi szeretet!! Mi is történt??

 

 

 

 

VIDEÓ - Övék a mennyek országa 3. - Szíria

 

 

A szeretetet meg lehet ölni, el is lehet temetni, de az harmadnap feltámad, mert mindannyian arra szomjazunk! Jézus feltámadt, támadjunk fel mi is!!! Feltámadni azt jelenti, hogy mi is elindulunk Jézus útján és hisszük, hogy akár Srí-Lankán, Szíriában, Afrikában, de az önző élet mocsarában tapsikoló világunkban is van feltámadás, reális újrakezdés, győzhet a testvér kezét megfogó igaz szeretet!  
Mikor Szíriában voltunk akkor készült ez a film! Érdemes megnézni, vakáció van, a gyermekekkel nézzétek meg, hadd lássuk, hogy világunk miből is kellene feltámadjon!?
Ezekkel a gondolatokkal köszöntelek Húsvét Szent Ünnepén! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube