Szent István téri kiállítás - Budapest

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_Bp-2_01_M.jpgMáté Bence egy csodás kiállítást szervez! Engem is meghívott erre a rangos rendezvényre, hogy a megnyitón egy pár szót szóljak!! Örömmel igent mondtam a felkérésnek, hisz Szent Ferenc atyánk gyermekeként a teremtett világ szépségében én is a Teremtő Istenünk nagyságát, játékos bölcsességét, irántunk való gyöngéd szeretetét látom, akárcsak Bence, még akkor is, ha én ilyen gyönyörű felvételekkel nem tudom azt elmondani!!
Szeretettel hívlak a március 13-án, 17.00 órától a Szent István bazilika előtti térre, gyönyörködni Isten alkotta szép világunkban, a Máté Bence fotográfus lencséin keresztül!!
Szeretettel,
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiszem, hogy az emberekben több érték van, mint amennyi a felszínre jön. A sima tó felszíne alatt értékes, finom halak úszkálnak, még ha nem is látjuk őket. Merjük-e a magunk kis horgát belelógatni a tükörsima tó vizébe?” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus is megírhatta volna

Jézus is megírhatta volna a szeretet himnuszát, de milyen szép, hogy ennek a dicsőségét, örömét átengedi Szent Pálnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube