Ma a napközi otthonainkért imádkozunk...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Otthonaink_Vegyes_18209330_1546055712102772_4653960912982319373_o.jpgMa a napközi otthonainkért imádkozom, a Szent Ferenc Alapítvány hajszálereiért! Ők vannak a legközelebb a bajban lévő családokhoz és az ő munkájuk nehezedett leginkább el a koronavírus járvány miatt.

12.00 Torna: Testünk, lelkünk, szellemünk egészségéért nekünk is tennünk kell. Isten adja a kegyelmeit, de a mi erőfeszítésünk, az a néhány hal és kenyér szükséges a csodához! Gyertek, mozgassuk meg a Szentlélek Templomát, saját testünket!
 
13.00 Keresztény Tanösvény: Úton vagyunk, a semmiből a Végtelen felé! Isten nem közömbösen nézi a vergődésünket, hanem segít, a Szentségekkel Ő mellettünk áll! Hogy segít?! Ha bizalommal ajtót nyitunk feléje, belép az életünkbe! Ma a Keresztség Szentségével ismerkedünk!
17.30 Virtuális Zarándoklat - Napközi otthonainkat látogatjuk meg.....

 

18.00 Szentmise: Ma az ugandai színes bőrű vértanúkat: LWANGA SZENT KÁROLY és az ő 27 társa közbenjárását kérjük, hogy mindhalálig ki tudjunk tartani az Isten és az emberszeretet útján! Imádkozunk Amerikáért is, hogy az ottani színes bőrű emberek is be tudjanak illeszkedni a társadalomba! Azok megtéréséért imádkozunk, akik Ugandában is, de ma is aljas rágalmakkal a keresztény értékek, maga a jóság, a szépség, a fény ellen küzdenek aljas eszközökkel!
19.00 Szentségimádás - gyerekeink esti szerenádja a Szentháromságnak és a mennyország lakóinak! A Gyermekekkel a gyermekekért imádkozunk!
Sok szeretettel várunk, 
Csaba t.
2020. június 3.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 9. csütörtök, Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk...

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube