Bővebben: Az ökölvívók beköltöztek az új sportközpontba GyergyószentmiklósonA 12 évnél fiatalabb sportolók edzettek először a gyergyószentmiklósi Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpontban (EGÖSK), majd a nagyobbak is birtokba vették az új, modern létesítményt. Idén további fejlesztések következnek itt, de több mint húsz verseny is vár a fiatal bokszolókra.

Bővebben: Világszínvonalú otthona lett az erdélyi ökölvívásnakElvágták a nemzetiszín szalagot a gyergyószentmiklósi ökölvívó központ bejáratánál, ünnepélyes keretek között megnyílt a magyar kormány finanszírozásával létrejött sportlétesítmény. A boksz erdélyi elitképzésének otthona lesz ez, ahol olimpiai bajnokok nevelése a kitűzött cél. 

Bővebben: Megvan a gyergyói ökölvívók első kupaaranyaAranyérmet szerzett Benedek Péter Pál a serdülő (U14-es) korosztályú ökölvívók Románia Kupáján. A gyergyószentmiklósi székhelyű Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub emellett egy ezüst és három bronzérmet gyűjtött a rangos versenyen. Nyolc ökölvívóval indultak a kupán, öten elődöntőbe jutottak

1. oldal / 7