Bővebben: Pedagógusnapi köszöntőHála és köszönet a pedagógusoknak!!

Sok szeretettel, 

Csaba t. 

Bővebben: Tegyük széppé, színessé világunkat...Szép májusi napsütésben a diófa árnyékában gyerekeink dolgoznak. Van megrendelés és ők alkotnak, festenek készítik a szebbnél szebb Falapokat! 

Bővebben: Locsolkodás Déván!!Három dévai fiunk (az egészségügyi szakhatóság csak ennyit engedélyezett) nagy-nagy szeretettel hívja, várja a dévai lányokat, asszonyokat a tömbház ablakaiban! Akik nem olyan szerencsések, hogy itt lakjanak az ősi vár tövében, azokat a képernyő elé szólítják! Húsvét hétfőjén a legények szép versekkel, illatos rózsavízzel, e főldön a valós világban és az online téren keresztül is egy igazi locsoló ünnepet szeretnének tartani!!!

Bővebben: Anyák napi köszöntőGyermekeink szeretettel köszöntik az édesanyákat ezen a szép tavaszi napon. Ők nem tudják személyesen szüleiket felköszönteni, átölelni, hisz itt vannak a dévai Otthonunkban, de így a Gyermek Jézus Stúdió kis filmje által üzennek az anyukáiknak és mindazoknak kik anyai, szülői szeretettel támogatják az ő bontakozó kis életüket!!   

Bővebben: Ételszentelés Déván- 2020Áldott húsvéti ünnepeket kívánva, Isten áldását kérem minden gyermekünk és barátunk eledelére, a finom ünnepi reggelire  ezen a szép napon!! Hiszem, hogy az őszinte imádságot nem lehet karanténba zárni, és eljut az áldás és a fohász oda, ahová szánják! 

Ünnepi örömmel, 

Csaba t.

Bővebben: Egy tenyérnyi szeretetMert az életben vannak azok, akik kezet nyújtanak másoknak, akik segítenek az úton haladni… ez a kéz nem mindig simogat ….van hogy a segítő kéz kesztyűben érkezik és ki kell bontani, hogy felfedezzük mélyen, belül milyen értéket hozott nekünk.

Bővebben: Virrasztás Jézus sírjánál!Szombat a Szűzanya napja! Nagyszombat különös módon is Mária napja, hisz ezen a napon egészen biztos ő is ott virrasztott drága fia sírja mellett! Hogy kérlelhette, könnyek között zokogva, a mennyei Atyát, hogy adja vissza az ő drága gyermekét! Mária látta, hogy az ő fia, Jézus Krisztus ura az életnek, halálnak, egészen biztos, hogy nem hitét veszve, rezignáltan, magában roskadva sodródik, hanem akárcsak a kánai menyegzőn segítségért bizalommal az égiekhez fordul. Mária nagyszombati könyörgését, imáját húsvét hajnalán Jézus feltámadása megkoronázza! Gyertek imádkozzunk együtt a koronavírus által beárnyékolt nagyszombati csendben, hívjuk bizalommal, kérjük szeretettel Máriát, hogy imádkozzon velünk a világjárvány megszűnéséért!!

Bővebben: Virtuális Zarándokút Tusnádra!2020 április 17.30 - Zarándoklat Tusnádra!

Virtuális Zarándokútra hívom a kedves testvéreimet! Ma Tusnádfürdőre megyünk, a Szent László gyermekvédelmi központba!! Kolozsvári Tibor már izgatottan vár!

Bővebben: Nagypéntek Déván, 2020Senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért. 

jn 15, 13

 

Bővebben: A bezárt világban is készíts programot magadnak...1209 Assisi Szent Ferenc megalapítja a Ferences rendet III Ince pápa áldásával

Bővebben: „AZ ALKOTÁS NYELVET AD A NÉMÁNAK”Riportunk Böjte Csaba árvaházának művészeti munkájáról

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 9. csütörtök, Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk...

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube