Bővebben: Az édesapákért kelnek útra idén az 1Úton Nemzetközi ZarándoknaponA gyerekekkel mi Nyárádremetéről - Szovátára megyünk ezen a napon!! Téged is szívesen magunkkal viszünk! Az a szerencse, hogy a zarándoklaton van hely bőven!! 

Szeretettel, 

Csaba t.

Bővebben: A IV. Pufi és Barátai Színjátszó Tábort A IV. Pufi és Barátai Színjátszó Tábort augusztus 19-24 között szervezzük meg Szelterszben. Négy csoportot indítunk, ebből egy osztály jutalomként érkezik Parajdról és a másik kész csapat a balánbányai Vidám Retkek színjátszói. 

Bővebben: A 90. ünnepi könyvhét vendége volt ma Budapesten Böjte Csaba ferences szerzetes, aki bemutatta legújabb és egyben a sorozat utolsó füves könyvét "A Lélek lélegzetvétele" címmel. A pódiumon Süveges Gergő újságíró-műsorvezető kérdései mentén osztotta meg az olvasóközönséggel gondolatait.

Bővebben: VII. BALATONI CSILLAGÖSVÉNY 2019Idén is elindul, immár hetedik alkalommal, a Balatoni Csillagösvény Missziós Körút Csaba testvérrel és a Magyar Örökség díjas Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkarral.

Bővebben: Jótékonysági nap, 2019Az érmihályfalvi gyerekeket is nevelő gálospetri gyerekotthonba várják Böjte Csabát is.

Bővebben: Székely Népviselet NapjaA ferences habitus is része évszázadok óta a székely népviseletnek.... én abban vonulok fel!!

Szeretettel, 

Csaba t.

Bővebben: Élet a kászonimpéri Szent Katalin GyermekotthonbanHogy milyen az élet a kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonban, arról Bodor Eszter beszélt a Délelőtt Székelyföldön című műsorban.

Bővebben: Felvételit hirdetünk!!Csíkszentsimonban, a Szent László kollégium udvarán, gyönyörű szép időben, ma csendben megálltunk a legelésző lovak mellett! Jó volt látni e szép, nyugodt állatokat ahogyan békésen végzik a dolgukat. Közben elmondtunk egy imát azokért a nyolcadikot végző fiatalokért, akik a napokban kezdték el a kisértettségi. Isten áldását kértük a jövendő diákjainkra!!

Bővebben: A pápalátogatástól a pünkösdi búcsúig Székelyföldi programjavaslat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szervezésében, Böjte Csaba OFM vezetésével

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 17. szerda, Endre és Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A békeszerető Szent Ferenc

A békeszerető Szent Ferenc is elindult – igaz, fegyver nélkül, üres kézzel –, hogy megtérítse Szaladin szultánt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube