Bővebben: Kertünk termése CsíksomlyónA te családod mit termelt?? Gyermekeid látják, hogy a fekete földből az édes anyaföldből mi születik, mi kerül az asztalra, vagy csak vásárolni tudtok az üzletben??
Fényképezd le magad az általad termelt, előállított terménnyel, bármivel, mi általad született, mi nélküled nem létezne??
Gratulálok a Csíksomlyói gyerekeknek és Zsóka nevelőnéninek!!
Szeretettel, 
Csaba t.
Bővebben: Ki szívét osztja szétSzeretettel várnak mindenkit!
Bővebben: URUNKBAN VALÓSÁGOS EMBERRÉ LETT A VALÓSÁGOS ISTENIsten természetéről nagyon sokat árul el, hogy egészen ki tudja üresíteni önmagát: bízik bennünk, egy tud lenni közülünk. Az emberséget nem úgy vette magára, mint egy álruhát, hogy aztán Fanthomasként járkáljon köztünk, hanem valóságos ember volt. Ő is tanult, játszott, beszélgetett, nevetett, sírt, dolgozott, mint bárki más, megismerte az emberek világát. 
Csaba testvér
Bővebben: Böjte Csaba atya StuttgartbanSzeretettel várunk minden jó szándékú embert a 2019. október 18-án, pénteken 18.00 órakor kezdődő Böjte Csaba estre.
Imre atya

Bővebben: Szeretet...

Bővebben: A gyermek Jézussal missziós útra keltünk!„Bizony mondom nektek, ha nem változtok meg, s nem lesztek olyanok, mint a gyerekek, nem mentek be a mennyek országába."  Mt 18,3
A gyermek Jézussal missziós útra keltünk!
Szeretettel, 
Csaba t. 
2019. okt. 16 (sze) - Sárvár 
17.00 – Lélekjelenlét c. fotókiállítás a Zene Háza kiállítóterében
19.00 – szentmise a Szt. László templomban.
Szervező: Tóth Krisztina (Tina); Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben: Csoda...

Bővebben: Lakodalom van a mi utcánkban!Mártika férjhez megy Nagyváradon ma, október 13-án, 18.00 órától a hajdani ferences templomban... én is oda iparkodom, gyertek ti is, imádkozzunk értük! Jézus vezesse lépteiket.
Szeretettel 
Csaba t. 
Bővebben: Debreceni testvéreinkHála és köszönet a debreceni testvéreinknek!!
Isten fizesse a jóságotokat? 
Csaba t.
Bővebben: Szembenézés a tényekkel…Ne másban keressük a hibát , hanem mindenki saját magában !
Ha sok- sok rossz ember van körülötted , akkor te nagyon -nagyon messze vagy az életszentségétől, és sírva borulj le Teremtőd előtt és kérd magad számára a megtérés kegyelmét , mert egész biztos, hogy a farizeusok útján jársz !
Csaba testvér
Bővebben: Urunk adj erőt, amikor már úgy érezzük nincs értelme…A fájdalom nem cseppenként kiadagolható, lemérhető valami. A külvilág számára láthatatlan szenvedés, a félelem, a reménytelenség sokszor a mélybe taszíthat egy embert. Viszont azt is tudnunk kell, hogy a mi szenvedésünk nincs arányban azzal a jóval, örömmel, amelyet a földi küszködésünkért a Jóisten ad.
Csaba  testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Sajnos, a mai világban sokan úgy érzik, ha nem csinálnak valami rendkívülit, nem kerülnek be a televízióba, a médiába, nem lesznek sztárok, az életük elhibázott, szürke és értelmetlen. Egyáltalán nem így van, mennyire jó tudni azt, hogy hétköznapi kötelességeink teljesítésével mi is felnőhetünk a mennyek országához. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 16. szerda, Gál napja van. Holnap Hedvig napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Formálodás

Mindig kicsiben kell kezdeni. Isten a világnak kis morzsáját rakja a kezünkbe, azt kell nagy szeretettel formálnunk, „újrateremtenünk”.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube