Bővebben: Teremtett világunk védelmeHálás szeretettel!!!
Csaba t.
Köszönjük Böjte Csaba az előadást. Örülök, hogy a piliscsabai és a kolozsvári egyetemistákkal megtaláltuk a közös hangot. "Miért élnénk, miért félnénk, ha nem egy álomért!" 
Biró Szilveszter
Bővebben: Készülődés karácsonyraA Petrozsényi Gyermekotthon gyerekei már gőzerőkkel készülnek a karácsonyra. Mi pedig már nagyon várjuk már, hogy velük töltsük az idei szilvesztert.
Ha nincs még programod szilveszterre, tarts velünk! Már csak pár helyünk van! Siess és foglalj, nehogy lemaradj! 
Szilveszter Erdélyben
A képeket a gyermekotthon nevelői készítették.
Bővebben: URUNK NEM SZEMÉLYVÁLOGATÓ…Jézus Krisztusnál semmi nyomát nem láthatjuk annak, hogy ember és ember között különbség lenne. Elismeri ugyan, hogy küldetése elsősorban a saját népéhez, „Izrael házának elveszett juhaihoz szól” [Mt 15,24], mert a szeretetnek koncentrikus körei vannak, nekem is elsősorban a saját gyermekeimet kell jóllakatnom, utána következnek a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy ember és ember között különbség lenne. 
Csaba testvér
Bővebben: Holnap a ReggelibenHolnap a Reggeliben: Böjte Csaba és Demjén Nikoletta, a Házasodna a gazda Niki gazdasszonya az önkénteskedésről; Dora Havas a karácsonyi sütikről; Kocsis Dénes hivatalos oldala és kedvese, Petra az első együtt töltött karácsonyról; Takács Nikolas a kedvenc ünnepéről mesél; Miló Viktória pedig női önvédelemórát tart majd Peller Anna és Lukács Mikinek és Papp Gergő-Pimaszúrnak. 
Mi nem hagynánk ki...
Bővebben: Hála és köszönet Miskolc városának...Hála és köszönet Miskolc városának, a tisztelt polgármester úrnak, Mónikának és a nagyszerű művészeknek! 
Isten fizesse! 
Csaba t. 
Bővebben: Böjte Csaba testvér meggyújtotta az adventi koszorún az első gyertyát DunakeszinHálás szeretettel köszönök mindent a dunakeszi testvéreimnek!!
Csaba t.
Böjte Csaba testvér meggyújtotta az adventi koszorún az első gyertyát Dunakeszin, a József Attila Művelődési Központban.
A zsúfolásig megtelt díszteremben lelkesítő beszédében hangsúlyozta a szolgáló szeretet fontosságát. 
Mint mondta, hiába ülsz egy meleg szobában és gondolkodsz azon, hogyan segíthetnél a rászorulón! Menj oda, indulj el és segíts ott, ahol tudsz. Ez a szolgáló szeretet.
Csaba testvér adventi beszédében rámutatott: mindez Isten nélkül nem megy. Vagyis fogd meg Istened kezét és bízd rá magad! S ha ez megtörtént a jókedvet és a derűt is vidd magaddal mindenhová...
Böjte Csaba idén hatodik alkalommal fogadta el a Dunakeszin lakók meghívását - mondta Szórád Károly, az ünnepi est egyik főszervezője.
Frigyesy Ágnes képriportjával
Bővebben: A Szűzanya 2019. december 2-i üzenete Mirjana Soldo látnok általDrága gyermekek! Öröm tölti be a szívemet amíg nézlek titeket, akik szeretitek Fiamat. Édesanyai áldásommal áldalak meg benneteket. Édesanyai áldásommal áldom meg pásztoraitokat is – titeket, akik Fiam igéit hirdetitek, kezével áldotok és annyira szeretitek Őt, hogy készek vagytok érte örömmel meghozni minden áldozatot. Ti Őt követitek, aki az első pásztor, az első misszionárius volt. Gyermekeim, szeretetem apostolai, másokért élni és dolgozni, mindazokért, akiket Fiam által szerettek, a földi élet öröme és vigasztalása. Ha az ima, a szeretet és az áldozat által Isten Országa a szívetekben van, akkor életetek örömteli és derűs. Azok között, akik szeretik Fiamat és általa egymást, nincs szükség szavakra. Elég egy tekintet, hogy meghallják a ki nem mondott szavakat és a kimondhatatlan érzéseket. Ott, ahol szeretet uralkodik, az idő már nem számít. Veletek vagyunk. A Fiam ismer és szeret benneteket. A szeretet az, ami hozzám vezet benneteket, és ebben a szeretetben fogok én is hozzátok jönni és beszélni az üdvösség tetteiről. Azt szeretném, hogy minden gyermekemnek legyen hite és érezzék édesanyai szeretetemet, amely Jézushoz vezeti őket. Ezért ti, gyermekeim, bárhová is mentek szeretettel és hittel ragyogjatok, mint szeretetem apostolai. 
Köszönöm nektek.
Bővebben: NEM AKÁRKIVEL…Mikor én letérdelek, nem egy személytelen lénynek ismételgetem a mantrákat, hanem megszólítom a teremtő Atyámat. Az én Istenemet Atyámnak szólíthatom, hol bűnbánó, hol hálaadó, hol kérő imámban. Valakivel beszélgetek. 
Csaba testvér
Bővebben: Hálás szívvel köszönjük...Hálás szívvel köszönjük a csíkszentdomokosi Márton Áron Iskola Igazgatóságának és diákjainak,a kezdeményező tevékenységét!Továbbá a szülőknek és minden jóakaratú hozzájárulónak az adományát! Isten fizesse önzetlen szeretetüket!
Csíkszentdomokosi Márton Áron Napköziotthon
Bővebben: Szépségek születnek...1000-rel készülünk a karácsonyi vásárra!! Szeretnénk tarka színeket, vidám mosolyt, egy kis gyermeki ragyogást lopni otthonainkba, e rohanó világban oly könnyen megszürkülő szíveinkbe!! 
Sok sok szeretettel, 
Csaba t.
Kivágtak egy fát a kolostor udvaron
Az angyalkák meg hasznosítják 
Szépségek születnek
Vásárolhatóak 
Bővebben: Rorate...Rorate coeli desuper et nubes pluant justum...

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Számomra a kereszténység nem verejtékszagú, nem arról szól, hogy önmagamra figyelve erőlködöm, hogy megtisztuljak, testemet, lelkemet különféle gyakorlatokkal megzabolázzam, nem görcsölök azon, hogy tökéletessé váljak – jó nekem egyszerű, ferences kistestvérnek lenni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 5. csütörtök, Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Adventben

A világvégén lesz Krisztus második eljövetele is. Az Egyház várja, hogy Urunk, Jézus újra eljöjjön, és láthatóan mindig velünk legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube