Bővebben: Unokás tábor SzászvárosonIsmerkedő Játszótábor a Szent Ferenc Alapítvány részére Szászvároson, 2024. június 30- július 3 között.
Jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 0740233817
Szeretettel várnak!
Szervezők

Bővebben: Ültessünk sok- sok virágot az otthonaink köréÜltessünk sok sok virágot az otthonaink köré és tanítsuk meg a gyermekeinknek nem csak a virágok nevét, hanem azt is, hogy lehet őket szépen gondozni, nevelni.  Itt a nyár, most már van bőségesen idő! Gyermekeinket tudatosan neveljük a szépre, az értékre, arra, ami beragyogja a világunkat! 
Szeretettel, 
Csaba t.

Bővebben: A Szűzanya esti (június 23.) jelenése a Podbrdo-n„Ma este amikor a Szűzanya eljött, akkor Ivánnal eléje vittük mindannyiunkat, a szándékainkat és mindazt, amit a szívünkben hordozunk. A Szűzanya ma különösen hosszan imádkozott a világ békéjéért az anyanyelvén, arámi nyelven. Utána megáldott mindnyájunkat, és a Mennybe ment.” 

Bővebben: Vakációban is tegyünk jót!Nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is itt a vakáció!! Persze számunkra a nyár is munka, hisz a gyermekeink szinte mind  bent maradnak az otthonokban, nekik programokat kell szerveznünk, mert ha mi nem tesszük, akkor ők találnak ki maguknak ilyen - olyan időtöltést, de az sokszor a felnőtteknek fájdalmas!! 
Szívesen vesszük a jó ötleteket és a segítséget is... elérkezett az önkéntesek fogadásának az ideje, lehet jelentkezni.
Szeretettel, 
Csaba t. 
Kép: Gyergyószárhegyen a nevelőkkel búcsúztattuk a tanévet!!

Bővebben: Találkozás SzárhegyenJúnius 23-án, vasárnap Szárhegyen a gyergyói medencében működő otthonok lakóival, egy szentmisében 11.00 órától hálát adunk a múló tanévért és Isten áldását kérjük az előttünk álló vakációra. A szentmise a Szárhegy mellett lévő Tatárdombi otthonunk udvarán lesz megtartva. Szép az idő, gyertek találkozzunk, imádkozzunk együtt és az előttünk álló nyári programokat tervezzük meg. Gyermekeink barátait is nagy szeretettel várjuk.
Szeretettel, 
Csaba t.

Bővebben: Találkozás VarságonA gyerekek ma elballagtak, holnap, június 22-én a csíki és udvarhely környéki napközi otthonok munkatársainak tanévzáró szentmisét fogunk bemutatni 12.00 órától Székelyvarságon. A szentmise után a napközik nyári programját szeretnénk átbeszélni. E térségből a gyermekeink barátait, a jótevőinket is nagy szeretettel várjuk a közös szentmisére, mely a helybeli katolikus templomban lesz megszervezve. 
Szeretettel, 
Csaba t. 

Bővebben: Tervezzük együtt a Jövőt !Szeretettel megosztom a csíksomlyói otthonunk vezetőjének, Balázs Erzsébet, Zsokának a meghívóját és jelzem, hogy én is készülök, ha Isten segít akkor június 26-án 13.00 órától egy szentmise áldozatot mutatunk be a  végzős szobafestő, mázoló, tapétázó tanulókért imádkozunk a diplomájuk átvétele alkalmából. 
Gratulálok a fiatal szakembereknek, 
Csaba t. 
Tisztelt cégvezető
Elindultunk! A Pècs- Baranya vármegyei Pollack Èpitő Ipari technikum és Szakiskola közös képzési központja Csíksomlyón - Szent István Otthon keretén belül - első csoportja  június 26 reggel 9 kor kezdődő szakmai vizsgában: elméleti és gyakorlati részben mutatja meg a 2023-es 2024 tanévben gyűjtött szakmai tudását.
Csíksomlyón az 1600 as évektől nèpnevelő iskola működött . Szülőföldünkèrt és a szülőfödjèn megmaradni küzdő fiatalokért és a versenyképes  szakemberekèrt  érdemes befektetni.
Az oklevél kiosztó ünnepség után szeretettel várjuk egy ebédre melynek kötetlen hangulatában tervezzük együtt a Jövőt !
Tisztelettel
Balázs Melinda 

1. oldal / 756