Bővebben: Közös ünneplésHálás köszönettel tartozunk a Bojtorján Együttesnek a szép koncertért! Isten Áldja a csapatot,köszönjük a lehetőséget,hogy együtt ünnepelhettünk!
Petrozsényi otthon lakói

Bővebben: AZ IGAZI BOLDOGSÁG ÁRA…Nem jó , ha csak nekem vannak kéréseim és javaslataim Isten felé . Neki is vannak elvárásai , tanácsai , amelyeket megfogalmazott a tízparancsolatban , szeretetparancsolatban, a Szentírásban. Jó dolog nekem hallgatni rá, jó dolog igent mondani az élő Istenre , mert csak így leszek igazán boldog.
Csaba testvér

Bővebben: Ady Endre – Volt egy JézusSzent elgondolás: volt egy Jézus,
Ki Krisztus volt és lehetett
És szerette az embereket.
Ő mondta: fegyvert a fegyverrel
Győzni s legyőzni nem szabad:
Jézus volt, Krisztus: legigazabb.
Az emberek úgy elrosszalltak
(Hiszen nem voltak soha jók):
Most Krisztus-hitünket csúfolók.
Pedig ma is élhet. Föltámadt,
Ki Krisztus és nagyon nagy úr,
De él másképpen és igazul.
Járj köztünk, drága Isten-Ember,
Tavasz van, nőnek a gazok
S kevesek az igaz igazok.
Úgy látlak, ahogy kigondoltak:
Egy kicsit véres a szíved,
De én-szívem egészen tied.
Kép: Szászvárosi kertben a kereszt

Bővebben: Találkozás Kásler MiklóssalSzülőföldről - haza!! 
Jó utat kívánunk!
Szeretettel, 
Csaba t.
Hosszú út áll mögöttünk, de immár megérkeztünk a marosillyei Veres-bástyához. Bethlen Gábor szülőhelyénél Böjte Csaba testvér fogadott minket.
Hamarosan folytatjuk utunkat!
Kásler Miklós

 

Bővebben: Ima Szent AntalhozMindenható, örök Isten, te néped számára Páduai Szent Antalt kiváló igehirdetővé és gondjaiban hathatós közbenjáróvá tetted. Add, hogy segítségével mi is a krisztusi élet útján járjunk, és minden nehézségben érezzük támogatásodat. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké.

Bővebben: A KÉT SZÍV MELY EGYÜTT DOBBAN…Szűz Mária Szeplőtelen Szívének ünnepe! Gyerekkoromban, emlékszem nagyszüleim ágya felett két kép volt látható, Jézus szíve és Mária szíve ábrázolása! A családi szentélyben, e két bennünket is szerető szív ábrázolása volt a fő helyen! Gyermekként jó volt nap mind nap látni, érezni, megélni, hogy életem igazából Krisztus és Mária, az Isten és emberszeretet ölelő hálójában biztonságban van.
Csaba testvér

1. oldal / 600