Bővebben: Áldjuk gondoskodó mennyei Atyánkat!Milyen jó ilyen szép leveleket kapni!! Merjük egymással megosztani a jó híreket, hogy Isten csodáit látva egymás életében, áldjuk gondoskodó mennyei Atyánkat!

Szeretettel,

Csaba t. 

Bővebben: GYŐRFI PÁL MEGHATÓ ÜZENETTEL KÍVÁNT JOBBULÁST BÖJTE CSABA TESTVÉRNEKSok jó ember él ezen a földön... Isten büszke lehet az Ő gyermekeire!!

Csaba t.

Bővebben: Ne azt nézzük, hogy milyen jó volt, amíg nem volt!„A koronavírus-járvány miatt a trianoni emlékév és világszerte a 2020-as év nagy része is máshogy alakult, alakul, mint előre sejtettük volna. Ennek lelki, illetve a határon túli magyarokat érintő vonatkozásairól beszélgettünk telefonon Böjte Csaba erdélyi ferences szerzetessel.

 

Bővebben: Böjte Csaba elkapta a koronavírust„Imádkozzunk, hogy legyen béke a testünkben és a világban” 

Bővebben: Egyedülálló kezdeményezés támogatja a megmaradást KárpátaljánBár rendhagyó módon, de idén is megrendezik a kárpátaljai Szülőföldön maradás napját, amelyet a vírushelyzetre való tekintettel online szerveznek meg október 26-án. A Mozgalom a Kárpátaljai Szülőföldért önkéntes munkacsoportja által életre hívott esemény fővédnöke idén is Böjte Csaba ferences rendi szerzetes lesz.

Bővebben: Böjte Csabával egyeztetett az Írdalá.hu kampánycsapataA koronavírus-járvány második hulláma miatt csak az online térben várja a támogatókat a székely petícióhoz az Írdalá.hu csapata.

Bővebben: „Magyar kézen” a piski csata helyszíne – Emlékparkot hoz létre Böjte Csaba új alapítványaMegvásárolta a Böjte Csaba ferences szerzetes által alapított Szent László Alapítvány a piski csata Déva közelében lévő helyszínét. A kedden Piskin megemlékező Csaba atya közölte, emlékhellyé kívánják alakítani a környéket.

Bővebben: „Isten abban érdekelt, hogy az emberiség sikeres legyen” – Pünkösdi interjú Böjte CsabávalMindenki csak úgy ismeri: Csaba testvér. Megjelenése, viselkedése és modora is mindig azt sugallja, hogy ő nem akar „atyáskodni” senki felett, pedig az általa alapított, idén 27 éves Szent Ferenc Alapítványban több mint 6500 gyermeknek adott lehetőséget, és mutatott új irányt az élethez – vagyis apai szerepet öltött, szerzetesként. A Szentlélek ünnepéről, pünkösdről beszélgettünk Böjte Csaba ferences szerzetessel.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor én letérdelek, nem egy személytelen lénynek ismételgetem a mantrákat, hanem megszólítom a teremtő Atyámat. Az én Istenemet Atyámnak szólíthatom, hol bűnbánó, hol hálaadó, hol kérő imámban. Valakivel beszélgetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 2. szerda, Melinda és Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az lenne a fontos

Világunkat úgy képzelem el, mint egy óriási puzzle-t: megvan itt minden, csak a gonosz egy kissé összezavarta a darabokat. Nekünk nyugodt, békés, kitartó munkával sikerülhet, sikerülnie kell mindent szépen helyre rakni.
Ez nagyszerű dolog, emberhez méltó élet, számomra szebb, mint a tökéletes kész világot szájtátva szemlélni. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube