Bővebben: Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az oltás, akkor kellA tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, az egészségügyi szakembereink pedig hosszú évek óta tanulják a gyógyítást,...... hallgassunk rájuk!

Bizalommal, 

Csaba t.

Bővebben: „Heródesnek elgurult a pirulája”Mibe lehet kapaszkodni járványkarácsony idején? Hogy élte meg Csaba testvér a koronavírus-betegséget a kórházban? Hogyan viseli, hogy most „takaréklángra tették”? A ferences rendi szerzetes szokott optimizmusával beszélt lapunknak arról, miért volt felemelő számára kórházban feküdni, hogyan nőttek fel a feladathoz a gyerekek, amikor a nevelőiket leverte a lábáról a kór, és még arról is, hogy miben rejlik egy véresszájú ateista mély kereszténysége.

Bővebben: Jóvá szeretniA remény "konditermének" szántam ezt a könyvet!!

Nem csak az izmaimra kell figyelnem, a bennem lévő reményt is táplálnom kell! A megriadt, a sokszor csak csendben lapuló remény konditermének szántam ezt a könyvet!!  Tápláljam tudatosan az Isten adta drága erényeket, hogy ne sorvadjanak bennem!   

Szép jó napot kívánok  az új hét hajnalán, 

Csaba t.