Bővebben: A nagycsalád az életre mondott igenJónak, alázatosnak lenni kívülről nagyon egyszerűnek tűnhet, pedig nagyon kevesen képesek eljutni az önzetlen szeretet legmagasabb szintjére. Az ötgyermekes Kolozsvári Tibor, a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központ vezetője nagyon jó úton jár, hogy az érzelmi létrán felérjen a csúcsra, ha még nincs ott. A vele való beszélgetésből az is kiderül, hogy a recept világos, hittel kell élni az életet, és igent kell mondani a szembe jövő feladatokra. Erőt mindig kapunk ehhez, eleget.

Bővebben: Köszönjük a Mol Románia támogatásátHol vannak a jó emberek kérdezgetik!? Válaszom egyszerű! Állj neki és tégy valami jót és meglátod milyen sokan oda állnak melléd!! Istennek legyen hála a gyerekeink a kollégáim teszik a jót és lám lám a MOL színeiben milyen sok jó ember állt most is mellénk!! Isten fizesse a jóságukat, minden percüket, mit nagylelkűen a gyermekeinknek ajándékoztak!! 
Hálás szeretettel, 
Csaba t. 
A MOL Románia, már több mint egy évtizede támogatja a Szent Ferenc Alapítvány otthonait. Az idén, négy otthon, hatvan gyermekének román nyelvtanulását támogatta. A projekt két iskolai tanévre terjed ki. A nyolcadik osztályt abszolváló és az érettségiző diákok számára kiváltképp, de valamennyi résztvevő számára jelentős haszonnal zajlanak a tanítási programok. A projekt szakmai partnere a kiváló munkát végző Correpeta Nyelviskola.
Kolozsvári Tibor

1. oldal / 7