Bővebben: Gyerekek, fiatalok is elkaphatják a betegséget, sőt bele is halhatnak!!A házainkban a gyerekek elhitték, hogy ők sebezhetetlenek, rájuk ez a vírus nem vadászik... Nem akarok ijesztgetni senkit, de Chloe szólítson meg bennünket is, hogy vegyük komolyabban mindazt az előírást, katonai parancsot amit a televízió és az összes média harsog!! Mi erről az Isten véleménye! Teremtő Atyánk a tízparancsolatban nagyon világosan fogalmaz: "NE ÖLJ! 

Bővebben: Az Úr imádsága Ferenc pápa felhívására, imáink gyógyító szeretettel ölelje át e sebzett földet, gyümölcsoltó Boldogasszony napján, március 25-én déli 12 órakor! Ferenc pápa arra kér, hogy mindenki ott ahol él, délben mondja el azt az imát mit magától Jézus Krisztustól tanultunk! Az időzónák változnak, így ma 24 órán keresztül a föld egy - egy pontján folyamatosan imádkozni fognak az emberek, így nagy szeretetfürdőben tisztára moshatjuk magunkat is, világunkat is....

Bővebben: A játék a mozgás utáni vágyA játék a mozgás utáni vágy ott van minden élőlényben! E hatalmas több tonnányi bálna nem a zsákmány utáni lendületében, nem is a menekülés félelmétől űzve szökik ily lendülettel ki az óceánból, hanem egyszerűen csak azért, mert jó mozogni, táncolni, a benne lévő képességeket kibontakoztatni, a lét határait feszegetni!!

 

Bővebben: Végrendelet! - A legfontosabb mit rád hagyhatok!!Ezekben a krízises időkben mindenki úgy szól, mintha végrendelkezne, mintha utolsó mondatait intézné a szeretteihez! Nem tudjuk mit hoz a holnap? Amennyiben búcsúznom kellene, - gyermekeinkre, barátainkra, végrendeletként, mindabból a sok szép dologból, örömből, bölcsességből mit e földön találtam, láttam - ha egyetlen dolgot szabadna kiválasztani, akkor gondolkodás nélkül a mi Urunk Jézus Krisztus főparancsát nevezném meg, adnám át nagy szeretettel szeretteimnek: "Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből! Szeresd felebarátodat, mint önmagadat! Ezeknél nincs nagyobb parancsolat.”

Bővebben: Nagyböjti elcsendesedés!Lassan úgy járunk itt Déván mint Kőmíves Kelemenné, befalaznak otthonainkba! Ezt is - azt is elvesznek tőlünk, templomainkat, iskoláinkat, üzleteinket bezárják, még egy jó sört sem ihatunk meg a barátainkkal. Változó világban sokan elkeserednek, világ végét vizionálnak és szomorúan kérdezgetik: Isten miért hallgat?

Bővebben: Koronavírus - átok? - áldás? Egy folyamatosan kibontakozó, szépülő világban élünk, ezért is folyamatosan változik minden körülöttünk! Jön a nyár, az ősz, a tél, jönnek csendes, békés idők, de jöhetnek és jönnek is zavaros, vírusos idők, olyanok, milyeneket még talán el sem tudunk képzelni! 

Bővebben: Fontos közlemény!Vigyázzunk egymásra

Bővebben: Csaba testvér biztató leveleKedves Gyerekek!

Kedves Kollégák!!

Bővebben: Nőnapi köszöntőReményik Sándor szép szavaival köszöntöm kedves nő munkatársaimat, ismerőseimet ezen a szép tavaszi napon!! Köszönöm azt a sok kedves, törődést mit a bajban lévő gyermekeinkért és értem is tettetek és tesztek nap mint nap a magatok gyöngéd, sokszor láthatatlan szolgáló jóságotokkal.

Hálás szeretettel,

Csaba t.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ne féljünk, összedőlhet körülöttünk a világ, ha szeretünk, élni fogunk, a legnagyobb vihar után is kisüt az áldott nap. Tudnunk kell, az igazságot, az életet meg lehet ölni, de harmadnapon diadalmasan feltámad.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 2. csütörtök, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Miért volt fontos, hogy szűztől szülessen?

Miért volt fontos, hogy szűztől szülessen?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube