Bővebben: Boldog Apor Vilmos vértanú püspök urat, Isten bajnokát hívjuk segítségülDéván, 18.00 órától ma is szentmisét mutatunk be! Ma az erdélyi származású Boldog Apor Vilmos vértanú püspök urat, Isten bajnokát hívjuk segítségül. Ő annak idején, 1949. március 2-kán a gyerekeket, a nőket védte a győri püspöki palota pincéjében, a kommunista vörös hadsereg vírusként mindent támadó katonáival szemben! A felszólításnak nem engedett, az első sorozat eldördült, de a püspök nem állt félre, nem hagyta, hogy bántsák a lányokat, asszonyokat, és így a következő gépfegyver sorozat végzett a bátor főpappal! 

Bővebben: Szent Klára járj közbe testi, lelki gyógyulásunkért!18.00 órától, a mai szentmisében Szent Klárát fogjuk segítségül hívni, ő is isten szeretetének nagy bajnoka, önként vállalta a klauzúrát, a karantént egy beteg világ gyógyulásáért.

Kérjük közbenjárását, testi, lelki gyógyulásunkért! szeretettel,

Csaba t. 

Bővebben: Imádságos szeretettel szólongatjukDévára, szentmisére nagy nagy szeretettel hívunk!! Minden nap imádságos szeretettel szólongatjuk teremtő Istenünket és az Ő szent bajnokait! Ma Szent Adorjánt, a fegyencek, a börtönben élők védőszentjét hívjuk segítségül. Az ő élete, példája mindannyiunknak erőt, bátorságot ad!! Szükségünk van az ő közbenjárására, hisz most többé, kevésbé mindannyian megvagyunk fosztva a szabad mozgás lehetőségétől.

Bővebben: Szent József, Szűz Mária és a kis Jézus legyen a példaképünk!Készülök az esti szentmisére!! Itt az alapítványunk  YouTube Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM oldalán is követhető a szentmise. Sőt ha kéred, - és ez komoly - maga a gép hat órakor harangozni fog. Javasolni fogom, hogy Úrfelmutatáskor csengessen is. Majd ha a kezemre a mise közben vizet is tölt az lesz az igazi!

Bővebben: Szentségimádás vasárnap délután DévánMost 15.00 órától gyertya gyújtogató szentségimádást végzünk a dévai templomban.... szeretettel várunk! 

Bővebben: Nagyböjt 5. vasárnap Déván Kedves gyerekek!! Szép tavaszi ragyogó napsütésre ébredtünk Déván! Ünnep van, az Úr napja, vasárnapra virradtunk!  

Bővebben: Szent Ferenc atyánkat hívjuk a szentmisében tanítson minket"Azt hittük, - mondta Ferenc pápa - egészségesek maradhatunk egy beteg világban."  Az autóban, ha a műszerfalon kigyúl a piros lámpa, akkor a bölcs sofőr nem haragszik arra a kis jelző fényre, hanem megkeresi és elhárítja a rendszerben lévő hibát!! A jelenlegi krízis, csak a jéghegy csúcsa mondják a tudósok, és ha ez a hullám le is cseng, de ha mi, - mintha mi sem történt volna - száguldunk tovább, akkor valószínű, hogy a mainál súlyosabb problémák fognak történni Világunkkal! A betegség tüneteit eltüntethetjük, de ha a problémáink gyökereit nem oldjuk meg, akkor a gyógyulásunk nem lesz tartós!! 

Bővebben: Örömteli hír!! 18.00 órától csendes szentmisét mutatunk be, az otthonunkban nevelkedő két fiatallal! E szentmise végén nem én, hanem maga Ferenc pápa, fogok áldást adni itt Déván is, ha a technika engedi.  Igen, 19.00 órától - egy kis nagyképűséggel azt is mondhatnánk, hogy - adásunkba bejelentkezik maga Ferenc pápa Rómából, hogy velünk imádkozzon, és a világ valamennyi lakójával együtt bennünket is megáldjon! Isten igéjének meghallgatása és a szentségimádás után Ferenc pápa Urbi et Orbi áldást ad, melyhez teljes búcsú kapcsolódik. 

Bővebben: Istentől és az ő szentjeitől tanuljunk...Türelem, hűség, kitartás, remény, olyan erények, melyekre most e bezárt világunkban nagy szükségünk van! Sajnos ezek a létfontosságú belső értékek, olyan pótolhatatlan erők, amiket üzletben nem lehet megrendelni, amelyeket csak Istentől és az ő szentjeitől tanulhatunk meg!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A legnagyobb gyógyító az, aki örök célokat tud felmutatni az embereknek, aki felemeli az égre a tekintetüket, értelmet ad létezésüknek akár jólétben, egészségben, akár nehézségek között élnek.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 4. szombat, Izidor napja van. Holnap Vince napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentlélek száll rád...

Az Istennek, aki a világot teremtette, nem adhat életet egy földi apa, csak maga az Isten.  Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube