Gyertek, forduljunk együtt szeretettel Istenünk felé!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_IMG_7723.jpgEzen a napon  1885-ben Louis Pasteur első sikeres oltása veszettség ellen, egy kutyaharapott kisfiún.

Testi-lelki tisztaságunk milyen fontos! Néhány parányi mikroba, - akarjuk vagy nem akarjuk - kiolthatja az életünket! A gyűlölet, a harag, bűn is ilyen, lehet, hogy kis dolognak tartjuk, de sajnos elég nagy ahhoz, hogy tönkre tegyen mindent bennünk és körülöttünk, a bűn nem csak megnyomoríthat, de az életünket is képes elvenni! 
Döntsünk a tisztaság mellett és pasztörizáljuk az életünket! Lehetséges? Természetesen, hogy megvalósítható, csak határozott konoksággal, a szeretet tüzének magas hőfokán kell élnünk életünket! 
12.00 Torna - Noémivel indul egy új hét, új lendülettel! Mondjuk ki őszintén magunknak, testem ellen rengeteg bűnt követhetek el, az egyik ilyen, ha egyik helyről csak ülök a másik helyre, ha nem mozgok! Döntsek, egyetlen nap sem maradhat el kiadós mozgás nélkül! 
18.00 Szentmise Gyergyószárhegyen! A gyerekeknek, kollégáimnak és nagycsaládunk minden támogatójának egy örömteli, bűntől, bajtól mentes szép hetet szeretnénk kérni a jó Istentől! Gyertek, forduljunk együtt szeretettel Istenünk felé! Az őszinte imádság teret, időt áthidalva összeköt bennünket, világunkat megtisztító, éltető szent tüzet gyújt a földön!
Szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020. július 6 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ember nagysága pont az, hogy Isten nem rabszolgának vagy egy eszköznek tekint minket, hanem szabadon meghív mindannyiunkat, hogy a társai, a munkatársai legyünk a világ továbbteremtésében. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 13. csütörtök, Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ha teret engedtek volna...

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akika társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube