Fehér ingben elindulok...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_Fehering.jpgFehér ruhát kell venni, még én is csináltatok egy fehér habitust! Az áldott békéért mi is lassan útra kell lépnünk, de addig is holnap menjünk el szavazni és szavazzunk a békére!! 

Bizalommal, 

Csaba t. 

A szöveget gép fordította:
Zsidó, muzulmán és keresztény nők százai zarándokoltak együtt Izraelben a békéért, kétszáz kilométer, Jeruzsálem felé.
Mellettük volt Leymah Gbowee, a 2011-es Nobel-békedíjas is, aki hazájában, Libériában a polgárháború végén, 2003-ban elősegítette a megbékélést. Megkezdődtek a tüntetések, hogy párbeszédet és konkrét megoldásokat keresnek a konfliktusok lezárására. A tárgyalások 2014-es patthelyzete után: «Nem állunk meg – olvashatjuk a szervezet honlapján – mindaddig, amíg nem születik olyan politikai megegyezés, amely nekünk, gyermekeinknek és unokáinknak biztos jövőt hoz”.
Sajnos az újságok és a televíziók szinte teljesen figyelmen kívül hagyták a Women Wage Peace nagy csodáját, megerősítve azt a szomorú közmondást, hogy a jó hír nem "jó" hír a médiának. A mozgalom új hivatalos videójában Yael Deckelbaum izraeli énekes a Prayer of the Mothers című dalt énekli minden vallású nőkkel és anyákkal együtt. A sivatagban egy csoport nő azon kapja magát, hogy együtt énekelnek, mindegyik hagyománya és kultúrája szerint, de egyesíti őket a vágy, hogy egy lehetséges együttélést építsenek fel. ... (forrás: Silvia Guidi – O.S., 2016. december 6.)