Legyen mindenkinek születésnapja! – Manifesztó az életért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_szivdobban.jpgSzeptember 21-én 14 órakor életvédők ezrei gyűlünk össze az Erzsébet téren a Mindenki Születésnapja sétára, hogy közösen kiálljunk, és egyértelmű üzenetet küldjünk a világnak: minden emberi élet értékes és védelmet érdemel, a fogantatástól kezdve a természetes halálig.

Ezen a különleges alkalmon felolvassuk a „Legyen mindenkinek születésnapja!” manifesztót, a magyar életvédő emberek és szervezetek erőteljes üzenetét.
Segítsen életeket menteni, csatlakozzon az aláírókhoz, és támogassa az életvédő manifesztó célkitűzéseit!
Álljunk ki ma azért, hogy minden gyermeknek esélye legyen megszületni és megünnepelni a születésnapját! Kérjük, csatlakozzon a manifesztóhoz, és fejezze ki elköteleződését az élet védelme iránt!
2023-ban Magyarországon 21 200 abortusz történt. Ez nem csupán egy statisztikai adat – 21 200 elveszett gyermekről, 21 200 elmaradt születésnapról van szó.
Ha most nem lépünk, ez az igazságtalanság nemcsak hogy fennmarad, hanem még mélyebbre süllyedünk
Minden nap újabb és újabb embereket veszítünk el – gyermekeket, akik soha nem kapnak esélyt arra, hogy megismerjék a világot. Ezzel együtt pedig a közöny is növekszik.
Ha nem lépünk, az élet kultúrája egyre gyengül, és könnyen elérhetünk egy olyan pontig, hogy tovább liberalizálják az abortuszt, és olyan további életellenes gyakorlatokat is bevezetnek, mint az eutanázia.
Nekünk, akik ma Magyarországon élünk, lehetőségünk van változtatni a helyzeten.
Minél többen állunk ki az élet védelme mellett, annál erősebb az üzenetünk.
Ne hagyjuk, hogy még több élet vesszen el az ügyet övező közöny miatt! Együtt változást érhetünk el.
Fogjunk össze, és erősítsük az élet kultúráját!
Kérjük, ossza meg ismerőseivel is a manifesztót! Terjessze a családjában, barátai körében, és bátorítsa ismerőseit az élet melletti kiállásra.
Emellett számítunk Önre és családjára szeptember 21-én szombaton 14 órakor az Erzsébet téren, hogy együtt ünnepelhessük az életet, és együtt emeljük fel a szavunkat a legkiszolgáltatottabb embertársaink védelmében.
További információk:
A Mindenki Születésnapja séta honlapja
www.mindenkiszuletesnapja.hu
A Mindenki Születésnapja séta Facebook-eseménye
A Mindenki Születésnapja Alapítvány Facebook-oldala
Párbeszédet kezdenének a magzat élet védelméről a Mindenki Születésnapja kezdeményezés alapítói (ATV, Egyenes Beszéd, Földi-Kovács Andrea és Szemkeő Gábor)
Nagyszabású összefogás veszi kezdetét Magyarországon (Hit Rádió, Keresztes Ilona)
Hír TV, Napi Aktuális, Földi-Kovács Andrea és Szemkeő Gábor