Rózsafüzér társulat az áldott békéért!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_christian-1.jpgEltelt egy hónap, az új hónap új titkot is hoz az áldott békéért a Csíksomlyói Szűzanyával együtt imádkozó rózsafüzér társulatunk tagjainak, és azoknak is, akik bizalommal most szeretnének csatlakozni édesanyám biztatására szerveződött rózsafüzér társulatunkhoz! 

 

A bezártságokkal szemben - mondja Ferenc pápa, - az ima tűnik a legfőbb kiútnak! A bennünket összemorzsolni akaró bűnből, a csüggedt reménytelenségből, a legmélyebb depresszióból is hiszem, hogy az imádság a kiút! Mert aki elkezd imádkozni, beszélni a jó Istennel, az már talpra állt és az az ember - mivel kéri, - számíthat a gondviselő jó Isten hathatós segítségére! Ezért szeretettel biztatlak, hogy ne hagyjátok abba a rózsafüzér mondását, mert az ima az a hatalmas ablak, melyet ha kitárunk, nemcsak a természetfölötti világ gyógyító friss levegője áramlik az életünkbe, hanem döntésünkkel utat nyitunk az Istenünkkel való személyes találkozásra is! Önmagunkat vádolva ne essünk kétségbe, ha netalán meg is szakadt volna az imádság életet adó csörgedezése, ne a múltat sirassuk, hanem bizalommal, szeretettel álljunk fel és újra induljunk el Istenünk felé az imádságos szeretet útján!
A rózsafüzér társulatunkba be lehet jelentkezni a www.magnificat.ro oldalon lévő kis ablakon keresztül, amennyiben ott megadja valaki az e-mail címét!
Imádságos szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Meg kell tanítanunk gyermekeinket a szülőföldjére visszatérő fecske hűségére, a minden tavasszal a csak azért is kizöldülő fák makacsságára s a fekete földbe hulló s ott elhaló búzamag csoda szép titkára.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 24. péntek, Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 1/7

Számomra Isten jókedvű, kreatív, tevékeny mennyei Atya, aki állandóan azon töri a fejét, hogy a kis mikrovilágunk és nagy makrokörnyezetünk kisebb-nagyobb gondjait megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube