Rózsafüzér társulat az áldott békéért!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_christian-1.jpgEltelt egy hónap, az új hónap új titkot is hoz az áldott békéért a Csíksomlyói Szűzanyával együtt imádkozó rózsafüzér társulatunk tagjainak, és azoknak is, akik bizalommal most szeretnének csatlakozni édesanyám biztatására szerveződött rózsafüzér társulatunkhoz! 

 

A bezártságokkal szemben - mondja Ferenc pápa, - az ima tűnik a legfőbb kiútnak! A bennünket összemorzsolni akaró bűnből, a csüggedt reménytelenségből, a legmélyebb depresszióból is hiszem, hogy az imádság a kiút! Mert aki elkezd imádkozni, beszélni a jó Istennel, az már talpra állt és az az ember - mivel kéri, - számíthat a gondviselő jó Isten hathatós segítségére! Ezért szeretettel biztatlak, hogy ne hagyjátok abba a rózsafüzér mondását, mert az ima az a hatalmas ablak, melyet ha kitárunk, nemcsak a természetfölötti világ gyógyító friss levegője áramlik az életünkbe, hanem döntésünkkel utat nyitunk az Istenünkkel való személyes találkozásra is! Önmagunkat vádolva ne essünk kétségbe, ha netalán meg is szakadt volna az imádság életet adó csörgedezése, ne a múltat sirassuk, hanem bizalommal, szeretettel álljunk fel és újra induljunk el Istenünk felé az imádságos szeretet útján!
A rózsafüzér társulatunkba be lehet jelentkezni a www.magnificat.ro oldalon lévő kis ablakon keresztül, amennyiben ott megadja valaki az e-mail címét!
Imádságos szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube