Sarlós Boldogasszony 2020

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_106949599_1846524832156039_1128132549715210670_n.jpgE zűrzavaros világban, minden baj, betegség ellenére, az élet halad a maga medrében tovább, lám - lám, ha  nem is sarlóval, de valóban elkezdődött az aratás, az Isten adta drága termés betakarítása!

Ezen a szép nyári napon ünnepeljük Szűz Mária látogatását Erzsébetnél. Szeretettel gondoljunk Erzsébetre, Máriára! Ott állnak példaképül előttünk, áldott állapotban egymást átölelve, örömükben kacagva, sírva, Isten szeretetét, jóságát áldva, ajándékait köszönve, az áldott terhek alatt roskadozva! Egyik sugárzóan fiatal, a másik érett felnőtt nő, de mindketten az élet hordozásának az örömében, az anyaság fényében ragyognak, boldogok!
Ne értékeljük le saját magunkat, hanem bizalommal nézzünk a holnapba, lám Isten az idős, magtalan Erzsébetet, de a fiatal szüzet is képesnek, alkalmasnak találta az élet hordozására, megajándékozza általuk a világot olyan gyermekekkel, kiknek a fellépése, munkája, az emberiség életében egy új időszámítás kezdete lesz! 
12.00 Torna - Ez a szép ünnep is mozgásból született, hisz Mária gyalog ment Erzsébethez, és ott egészen biztos, hogy sok fizikai munkát végzett... Ahhoz, hogy szeressünk, szükségünk van a egészségünkre, izomzatunkra, a testünkre, mindarra, mivel a jó Isten szeretettel megajándékozott. 

17.00 Zarándoklatra hívlak a dévai templomunkba! Egész évben szépen szerre, templomból - templomba járva örökös szentségimádást tartunk Erdélyben! Valahol, minden egyes áldott nap a hívek imádságos szeretettel az Oltáriszentség előtt virrasztanak, Isten áldását kérve Kárpát-medence  lakóira! Ma a Nagyboldogasszony tiszteletére szentelt dévai plébániatemplomban tartunk egész napos szentségimádást, melynek a befejező órájára benneteket is szeretettel hívunk.

18.00 Szentmisénkre a Boldogságos Szűzanyát és Keresztelő Szent János édesanyját, Erzsébetet hívjuk szeretettel, hogy az anyai hivatás szerzőjét, Istent köszöntsük, szeretettel dicsőítsük! 
Nagy szeretettel várunk, 
Csaba t. 
2020. július 2.
Kép: Ha nem is sarlóval, de valóban elkezdődött az aratás

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ember nagysága pont az, hogy Isten nem rabszolgának vagy egy eszköznek tekint minket, hanem szabadon meghív mindannyiunkat, hogy a társai, a munkatársai legyünk a világ továbbteremtésében. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 13. csütörtök, Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ha teret engedtek volna...

Az inkvizíció kialakulása a XII. századra tehető, és kezdetben azok ellen irányult, akika társadalom alapvető értékeit, létalapját erőszakosan támadták, például a házasságot, a családot, az államot, némelyek egymást is megölték, hogy bizonyítsák a lélekvándorlásba vetett hitüket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube