Isten lángoló szeretete

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_109796396_1862910273850828_4079862065768296201_n.jpgIsten megsegít engem, és az Úr oltalmazója életemnek. Készséges lélekkel áldozom neked, magasztalom nevedet, Uram, mert jó vagy. 

Zsolt 53,6.8
12.30 Szentmise! E szép vasárnap legfontosabb feladata Istent lángoló szeretettel köszönteni, lelkem szentélyében az tiszta szeretet lángját meggyújtani és azt gondoskodó szeretettel életben tartani! Nem kis munka e huzatos világban őrizni a lángot, hisz nap mint nap magunkban láthatjuk, hogy  mily könnyen kialszik testünk szentélyében az Isten és az ember szeretet áldott tüze! 
16.00 Könyvbemutató! Csender Levente, oroszhegyi születésű, de Budapesten élő fiatal író köszönti a gyerekeinket és felolvas munkáiból. Ezen az nyári vasárnap délután szeretettel hívlak gyertek és csodáljuk meg, hogy öltöztette gondolatait a szavak ünneplő ruhájába egy székely ember! Hallgassuk meg Levente írásait, akár az interneten keresztül is, hisz a gondolat, gondolatot szül, a szép, igaz szavak akárcsak a tiszta víz tisztára mos és életerőt ad a mindennapokhoz! Az író - olvasó találkozó végén gyermekeink egy nótacsokorral köszöntik a szülőföldjéről elszármazott írót és mindazokat akik a szépen megírt igaz gondolatoknak a szerelmesei!
Szép vasárnapot kívánva, 
Csaba t. 
Kép: Középen szakállason ott áll Csender Levente a gyermekeink között

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube